AlfРЕД не бъди толкоз категоричен за надолето днеска !!!![]()
AlfРЕД не бъди толкоз категоричен за надолето днеска !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДубрутрЯ майсторчета,
Днес е петък последен ден на месецаПазете си акаунтите, че май трендЯ почна или съвсем скоро ще почва.
Ако ще ходим още нагоре си мисля, че ще е РЕДно да посетим 1,3018/15 и може би 1,3000 и от там ще стане ясно кво ще прайми, но нещата изглеждат доста бичо на дневна - две хубавки зелени свещи без много сянка...Колкото и трудно да го призная ми изглежда на бичи тренд Пробит рейндж + пробита седмична съпротива {1.2985 ; 1.3015} , така че аз лично се оглеждам за дълги от зоната 1,30/1,3015/18 с цели :
1,3080 ; 1,31025 ; 1,3140
или по-скоро ще наблюдавам в тая зона какво се случва, ако не издържи - под 1,30 влизаме в корекционен режим или мечка тренд
Аре успех на Ж.
РЕДЕ , данке за поздрава!!! Връщам веднага
http://www.youtube.com/watch?v=HJcSE...9iAxZoTDBUE1xL
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
нощеска го гледах
когато иената правише връхчета...................
е/д не мърдаше с повече от 7 пипа.................
затова мисля че маааалко надолу още и реиндж до спукване,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добрю ютрю
Индексите:
Японските са с много нагоре.
ДАКСа е на текущи и ДАУ е на текущи.
Въобще в момента всичко свети в зелено!!!!
Седим си и си мислим.,,,,,,
Очертава се няква РЕЙДЖОВИЦА до италианската
безработица в зона 1,3060-1,3025. След това нещата
при по-висока ще се поязеснят, че и в цялата еврпзона
ще излезнат по-лоши можем да посетим нивата около 1,2950.
Ако нещо се обърка в горните неща вероятно ще
се опитаме да посетим зоната 1,3102-1,3114 с трудност на 1,3068
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
П>П>Внимание !!!!
В 8:30 часа има възможност за
първо разтрисане на курсо !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дългия никей го изтървах да му взема 200 точки, сега ми цикли на + 5 и ще го оставя. Нищо интересно в Япония, има да помислят , но определено се продължава с наливането, още поне 3-4 месеца. Мъдри се там +0.1% инфлация, което е позитивно за целите на Абе.
Еврака го търся нагоре днеска, вчера писах целите. 1.3292 ми идва по-тарикатската цел. Ще видим, търся дълга около 1.3012-1.30.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
добро утро на компанията
Бачовото, сметнах го еврака, има технически потвърден пробив и Ц вълна в действие. Ще отложим срива за под 1.26 докато я развием.
Цели 1.31897 и 1.3292, ако е по-тарикат второто. Има вариант за удължена за 1.35364, но не ми се вярва, Меркел ще изака някой калашник.
Колега Абса, ти не можа ли тез сметки да ги направиш по-раншко, примерно вчера сутринта![]()
Happy68 (31-05-2013)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (31-05-2013)
alf (31-05-2013)