Все си мисля че имаме още работа на юг. Рано е да надуваме северни платна. Някак си, губи се хармонията на чарта!!!
Все си мисля че имаме още работа на юг. Рано е да надуваме северни платна. Някак си, губи се хармонията на чарта!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Япония са извадили паричното предлагане. Абе си каза преди 6 месеца: "искам да увелича паричното предлагане двойно." Дотук е сколасал с почти 20%.
Японската индустрия започва да вади брутални данни, скоро ще имаме много силен ръст, но срещу печатницата никой не може да се изправи.
Надявам се днеска да бием 99.30 и да потегляме за следвща стъпка 102.
Индексите нагоре, все пак е вторник.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Не знам какво има да му мислите да го процедирате.От ясно по-ясно- от тук и надолееееееееееееееееееее
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (11-06-2013)
Абса чадо,A добро ви утро. Аз пък на 1.32734 махам всичкото лонг. Не са успели да добутат нощеска до лимита ми, а не ми се виси с 80 точки профит на днешните новини. Ще се озъртам и обмислям да ги видим днеска конституционния в Германия какво ще каже.
Ако измислят някоя изненада може и да видим 200 точки бързи.
РЕДА е с къси от върхЪ от сабален,
обаче понеже не е много лакУм е
сложил лимит на 1,3260 !!!
Тез бързи 200 точки май ги чакаш надоле а?????????
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
AlfРЕД това не е НАШАТА БАБА МЕЦА,
че таз отговаря на името Тимофей !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (11-06-2013)
ДубрутрЯ зоофенове,
Днеска има пресконференция на BOJ така че бъдете готови на всичко
Евентуален тес на 1,3240 и според това дали държи или не, тръгваме надоле или нагоре.
Тука последните дни ми са виждаше как пазарят големите, яко и то, така че явно знаят нещо дет ние не знаем. Пък толкова близко сме до ЛЕГЕНДАРНОТО , как да го оставим без визитация
![]()
![]()
Язе още стискам 1/2 от 1,3186 с цел 1,3333
Успех на Х. и Ж.![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Абса Курода в колко часа ще говори???Япония са извадили паричното предлагане. Абе си каза преди 6 месеца: "искам да увелича паричното предлагане двойно." Дотук е сколасал с почти 20%.
Японската индустрия започва да вади брутални данни, скоро ще имаме много силен ръст, но срещу печатницата никой не може да се изправи.
Надявам се днеска да бием 99.30 и да потегляме за следвща стъпка 102.
Индексите нагоре, все пак е вторник.
Щото сега гледам в 9:30 обявено пък
вчера беше за 8:00 часа????
Решението на съда в Германия в колко
часа е, ако знаеш де???![]()
Курода 9 и 30 уж, конституционния съд не се знае.
200 точки надолу в еврото не, но 1.3126 цел спокойно можем да направим днеска.
Как сте агънца???
REDA (11-06-2013)
Индексите:
Японските са надоле и гледат надоле.
ДАКСа и ДАУ са леуко отдоле, но гледат надоле.
Седим си и си мислим.,,,,,,
Днеска е деня Х !!!
След малко Курода ще каже накъде ще пазара днеска!!!
Днес РЕДА счита, че тука вече дейста
1,333333333333333333333333333333333333333333333333 333
ЛЕГЕНДАРНОТО !!!, че привлича го !!!
Та значи днеска ще е нещо от рода 1,3311-1,3333333 !!!
Там е вероятно курсо да поспре за няколко дни,
че мине ли над 1,3380 долара дълго време ще спада.
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
РЕД-е , е това е вече процедиране, казваш си цел, приемаме, че текущо от 3270 ти е началната точка. а не една зона от 20 пипа отделе след 20 още една от 20 пипа, после 2 отгоре на същия принцип.
Поздравления за ясната прогноза.
Моята е наопаки днес, цел под 1.3175
Как сте агънца???
КинО (11-06-2013)