Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И това е така, но може би и стопа ти не е бил добре поставен, при ниска волатилност плитък стоп няма как да оцелее.
Плиткия стоп предполага, че чакаш импулса да ти тръгне веднага, а това се случва при определени условия.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (27-05-2013)
златото ако се опита да пробие 1400 мисля да го контря.............................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз имах 2 лонга от петък и сега ги пообрах. + разни скалпчета. Но сега мисля да се въздържа, неясно ми се чини... а и други задачки ме чакат. Със сигурност ще има нагоре в рамките на седмицата, поне докъм 1415. Но очаквам рейндж тая седмица в рамките на нивата след 17.05. Днес щом американците не работят май ще е съвсем тесен рейнджа...
Общо взето засега мисля да карам с близки, но сигурни цели цели. В условията на рейдж изпълнението им е почти 100% в кърпа вързано.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-05-2013 на 16:08
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тия дни му нямам доверие на златото, не съм го играл на седмица, въпреки че имаше добри възможности. Мисля, че до края на месеца ще страня от него.
тест за утре на високите трябва да има , и там ако се спре ше са целите към 1340 ,ако пробие към 1500 .........![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Дано основно по графиката се ориентираш на къде са големите пари, защото вчера в инвестора за долар/йена пишеше, че акулите продават, а тя си тръгна нагоре....
Инвестор вече не му обръща голямо внимание особено за златото! През последните дни пишат абсурдни неща /спам/.
При златото вероятно ще изчакам до петък и по традиция ще контря седмичния тренд.
Като цяло съм бик при златото!