Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз мойто и без това не си го давам да ми го гледат, за тия дето не знаят това правило - пак не ще го видят.
Туй "commercials" кво ще рече - търговски банки или ...? И защо да елиминираме "Large speculators"?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Commercials (според английско-българския речник) = Money/Market Makers ( банки; корпорации...)
никой не те кара да елиминираш Large Speculators...
само дето не се подлъгвай по името... те са малки риби в сравнение със Commercials... а ти и аз сме по-малки дори и от Small Speculators![]()
Последна редакция от MAMYTA : 28-05-2013 на 21:54
Туй последното няма нужда да ми го припомняш.
Има нещо друго - чувал ли си, че банките/ въобще големите играчи отварят позиции съвсем за кратко с огромни обеми и бързо-бързо си прибират печалбата. Доколко е така и доколко важи винаги и за всички е друг въпрос. Та във връзка с това се питам този OIReport за кой момент се изчислява. Ясно, че е "седмичен", но през седмицата се отварят и затварят позиции и нещата постоянно варират, та кой ли момент точно от седмицата взимат за база да изкарат тези отворени позиции? Би ли ми дал линк към тази таблица, че на сайта им не можах да я открия?
Тук ли някъде? http://www.cmegroup.com/trading/metals/
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Златото продължава да се покачва
Фючърсите са се понижили с повече от 5% досега през този месец
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1400 пак го спря ...вероятно ше сме в рейднж и днес че и фундамета беден идва .. .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
да. и днес ще ме рейндж, като е възможно във вечерните часове отново да тестваме 1400....................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
скъсана е връзката с еврото... силното евро няма да пречи за поскъпване на златото.... 1415 също е възможно, но чак във вечерните часове
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (29-05-2013)
Скъсана е връзката защото борсовите нива съществено се разминават с цената физическите обеми. Това ме кара да съм изключително предпазлив с късите.