когато писах горното си мнение беше 1380..сега е 1388, а аз затворих вчера на 1377...не си купих на 80 щот си викам - не може да купуваш на по-неизгодни цени....и пак сбърках......
когато писах горното си мнение беше 1380..сега е 1388, а аз затворих вчера на 1377...не си купих на 80 щот си викам - не може да купуваш на по-неизгодни цени....и пак сбърках......
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Boogeyman, Хайде да не звуча пак нравоучително, ама имаш някакъв анализ дето няма как да се развие в един ден освен ако нещо форсмажорно не се случи и маш някакъв таргет, и го търгуваш на минутката в рамките на час два примерно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да така е...трейдвам фундамент на малки графики и за това бъркам.....................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Нещо не може се оправиш с тайминга според мен,в смисъл анализ на часова няма лошо даже е препоръчително, ако можеш да изпилиш вход по минутките, но няма как да се развие бързо, в същото време като си сигурен в покачване ,може и да си го скалпираш да речем часовия тренд ти върви приблизително седмица, някой път няма нито един вход на ден по минутките, други дни в рамките на 2-3 часа може и три входа да ти даде.
Във фундамента няма лошо, ама не е за наште малки акаунти в смисъл докато не го съчетаеш с някаква техника и управление на позициите много трудно ще ти се получава.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз се оглеждам за къси, подпря ема 144 на 1 час и веднага пак почна да пада, но все още не съм му влязъл, имам късо при среброто
не мисля, че това точно отговаря на ГиР....ако златото върне под 1380 ще ни даде втори шанс за дълги...
Златото се отдалечава от дъното след включването на китайски купувачи
http://forexnews.bg/stocks-arhive/17...inese-kupuva4i
тази причина са си я измукали от пръсите...видяли са, че златото пак катери и са си рекли - я да намерим някаква причина....
pablo (22-05-2013)
Ейй, добре си го бяхме надушили за покупки одеве.....ама.................