това щото акулите казват, че ще плават на север ( чрез изявления на Голдман Сакс и тем подобни) и веднага след това тръгват на юг.... мекем, прави точно пбратното на това което говорят....
това щото акулите казват, че ще плават на север ( чрез изявления на Голдман Сакс и тем подобни) и веднага след това тръгват на юг.... мекем, прави точно пбратното на това което говорят....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По-скоро едните големи вземат от другите големи..........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой хвана ли го покачването ?
.................................................. ...
Имаме нов тест на 1400 ................
Утре очаквам тест на 1415!!!
Биковете се завръщат та като гледам.............................
аз изпуснах да го контря понеже не бях пред компа и затова слагам лимитирана.......................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
не сме видяли дъното...
много къси позиции пазят банките все още ...
![]()
Eli2356 (28-05-2013)
Засега съм доволна от рейнджа - последно ми е ударило лимитите на 4-те дълги от обяд към 18,30 днес.Аз имах 2 лонга от петък и сега ги пообрах. + разни скалпчета. Но сега мисля да се въздържа, неясно ми се чини... а и други задачки ме чакат. Със сигурност ще има нагоре в рамките на седмицата, поне докъм 1415. Но очаквам рейндж тая седмица в рамките на нивата след 17.05. Днес щом американците не работят май ще е съвсем тесен рейнджа...
Общо взето засега мисля да карам с близки, но сигурни цели цели. В условията на рейдж изпълнението им е почти 100% в кърпа вързано.На петата бях пропуснала да сложа лимит и сега е малко на загуба, но очаквам още едно покачване (поне) до 1400-1415.
Последна редакция от Eli2356 : 28-05-2013 на 21:08
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Днес било забавно тук..........................................
И тук кое беше най-важното да гледаме? ......................
----------
Да, не можем да се оплачем от липсата на гигантски шишове. Не само днес. Вършат работа поне за обиране на лимити... и стопове не дай боже, който е сложил такива.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz