ef4e, За сега се водя по ето това, и фибото наглеждам, но това ми е приоритетно. Утре ще видим....
Uploaded with ImageShack.us
ef4e, За сега се водя по ето това, и фибото наглеждам, но това ми е приоритетно. Утре ще видим....
Uploaded with ImageShack.us
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
plovcity ако тази фигура е валидна , при сегашното развитие ще се осъществи след тест на шията, което е на нива около @3360
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Съгласна съм ..не случайно на моята графика има едно кръгче на трендлинията ..там се събират две фибо нива + важна тренд линия което най вероятно ще спре цената ако няма някаква много силна новина затова казах че фрейма е голям и няма да коментирам там от къде по точно ще мине ...защото АКО се отблъсне от 3350 първо ще видим 2720 и после 3350...![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
3360 е много. Подмине ли 3300, фигурата е нарушена.
Според мен, де.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам как да печелим. Влизаме в сделка един срещу друг и който спечели дели с губещия, като преди това губещия затваря на 25% загуба, не повече![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН