Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ОК разбрах. Да продължаваме нататака ако още някой няма нещо да пита.
да видим какво още ще видим.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пловсити , вариантите са различни зависи от къде се чертае ...а 161 си е едно много прилично фибо при положение че има обръщане на тренда ..сега ще си поиграя да ви начертая до къде ще стигне корекцията на дневна ..май ще е по нагледно ...
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
kairos мислел съм по подобен начин преди време, защото ми липсваха нужните знания и опит. Вземи прочети по темата, да се запознаеш какво е фибото, какво е цикличността и може, може и да направиш някои доста дълбокосмислени заключения. Но не да четеш като роман написаното. Вниквай в нещата.аз ще се наема да питам фицката.понеже от фибо много не вдявам.да не кажа хич
.за какво ти е на практика това фибо
.търгуваш първата корекция на нов тренд.след пробив на бичата трендлиния.и тест до дъното на мечия аутсайд на върха.ако сметнем че това е логика заради това че виждаме какво става после.може спокойно модела да се възприеме като двойно дъно което едновременно е фалшив пробив на предното дъно.съответно чакаме тест на пробива на двойното дъно.такъв няма.но знаем че има накачулени дълги.които ще бъдат изпържени.съответно влизаме на късо.естествено доста по късно.но тук говорим за възприемане на ситуацията без да знаем какво ще стане т.е. ползата от фибото според мен тук е нулева.понеже ако теста на двойното дъно беше вързал щеше да има бит предходен връх с голяма вероятност.тогава въпросния сигнал щеше да е с нулева стойност
.това естествено е според мен.но аз съм новобранец и може да съм в голяма грешка.
Аз много не го използвам, защото доста скалпирам и повечето от нещата ми идват излишни, но има много истина. Фибо нивата изобщо не са за пренебрегвани, но си имат особеностти и многжество правила. Ловенето на дъната и върховете до пипс, не са случайни и късметлийски събития. Има неща, които не се казват. Няма и да ги срещнеш свободно. Но сам можеш да стигнеш до тях.
Бравосаз ще се наема да питам фицката понеже от фибо много не вдявам.да не кажа хич.за какво ти е на практика това фибо
.търгуваш първата корекция на нов тренд.след пробив на бичата трендлиния.и тест до дъното на мечия аутсайд на върха.ако сметнем че това е логика заради това че виждаме какво става после.може спокойно модела да се възприеме като двойно дъно което едновременно е фалшив пробив на предното дъно.съответно чакаме тест на пробива на двойното дъно.такъв няма.но знаем че има накачулени дълги.които ще бъдат изпържени.съответно влизаме на късо.естествено доста по късно.но тук говорим за възприемане на ситуацията без да знаем какво ще стане т.е. ползата от фибото според мен тук е нулева.понеже ако теста на двойното дъно беше вързал щеше да има бит предходен връх с голяма вероятност.тогава въпросния сигнал щеше да е с нулева стойност
.това естествено е според мен.но аз съм новобранец и може да съм в голяма грешка.
Когато използваме фибо, по същият начин, както с всяко помагало изхождаме от голямата към малката рамка, тоест времеви интервал. Та, ако сме забелязали, че тренда на 1 час вече се изчерпва, тоест преминал е своите 3 фази, минаваме на 15 мин графика и наблюдаваме цената. В повечето случаи на пазара много от трендовете при ЕУР/УСД завър'ват именно със пробиви на такива фигури. Та ако сме забелязали че тренда на 1 час е изчерпан и цената направи ново дъно по ниско от предходното, ако сме били в бичи тренд то за нас е сигнал, че е възможно обръщане на тренда. При влизане на фибо корекция, прецизираме входа си, защото голяма част от участниците на пазара сключват сделките си там.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Грийди спри са бре ...сега ще им кажеш как ловя дъна и върховеkairos мислел съм по подобен начин преди време, защото ми липсваха нужните знания и опит. Вземи прочети по темата, да се запознаеш какво е фибото, какво е цикличността и може, може и да направиш някои доста дълбокосмислени заключения. Но не да четеш като роман написаното. Вниквай в нещата.
Аз много не го използвам, защото доста скалпирам и повечето от нещата ми идват излишни, но има много истина. Фибо нивата изобщо не са за пренебрегвани, но си имат особеностти и многжество правила. Ловенето на дъната и върховете до пипс, не са случайни и късметлийски събития. Има неща, които не се казват. Няма и да ги срещнеш свободно. Но сам можеш да стигнеш до тях....../
това в кръга на шегата ../
гейша -философ
АЗ ще ви оставям колеги ще ви пожелая лека и спокойна вечер
че много ме заболя главата от тоя комп цял ден пък и пазара не
отвори в моя полза днес се оаках още понеделник не че ми пука за 10 $
но можеха и да са повече. Утре ще наваксвам какво сте писали. Лека от мене