Точно, но ако може да е още по-варварскаЕто една такава тема, може и нова да създадете.
https://forum.bg/showthread.php?362-...8A%D1%80%D0%B0Защото знаеш ли уважаема Novak, яе от форумни войни целият съм в белези
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Абе опитвам, ама ми иска регистрация, и като го направя, ми казва, че мейла бил зает
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Повоювай с Привиледж, на теб може и да ти се отвори парашута,мен определено не ме харесва, успях само да си извоювам да спре да ме трие за щяло и нещяло.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68, пробвай тук става за секунди
http://www.img-share.eu/upload
фицката извинявам се за спамаВерно не ми се иска в тази тема да има противопоставяния, а наистина да си помогнем с каквото можем. Кайрос, с теб не се познаваме, но с Грийди да. Предполагам, че си добро момче, както и Грийди, затова бих ви помолил и двамата да спрем до тук и ако искате можем д питаме модераторите, дали е възможно да си направим тема в кочто да се бъхтим на воля и да си се псуваме като каруцариТака че ГОЛЯМА МОЛБА и към двамата, нека спрем
няма да се повтори
![]()
Е що да воюваме, ще го питам ако се наложи човешки, па ако не може, не можеЛошото е че характера човешки е сложно нещо и като търгуваш агресивно, ставаш агресивен, или пък е обратното
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН