Приятелю, това със зануляването съм го минал вече (въпреки , че никой не е застрахован) .Нали правиш разлика между благодарност и подмазване, защото второто не ми е присъщо. А какво очаквам.....си е моя работа.
Приятелю, това със зануляването съм го минал вече (въпреки , че никой не е застрахован) .Нали правиш разлика между благодарност и подмазване, защото второто не ми е присъщо. А какво очаквам.....си е моя работа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (20-05-2013)
Виж какво Приятелю да казваш,че търгуваш форекс и го приемаш като някакъв бизнес си е чиста доза глупост.Да търгуваш акции може да се каже,че инвестираш в нещо,дали губещо или печелившо е отделен въпрос.Но да правиш бизнес с валута и на 5минутна графика,без опит и информация на ставащото е смешно.Успех в начинанието и слушай гурутата дано успееш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търгуването има доста общи точки с бизнеса, дори на 5 минути трябва да имаш изграден план, както при бизнеса.Виж какво Приятелю да казваш,че търгуваш форекс и го приемаш като някакъв бизнес си е чиста доза глупост.Да търгуваш акции може да се каже,че инвестираш в нещо,дали губещо или печелившо е отделен въпрос.Но да правиш бизнес с валута и на 5минутна графика,без опит и информация на ставащото е смешно.Успех в начинанието и слушай гурутата дано успееш
фицката (20-05-2013), toranagasan (21-05-2013)
И ти май не четеш,важното е да пишемИзграден план от начинаещ на 5минути,много ти здраве
П.П.Ще се радвам да изясниш общите точки на търговия на 5минутна графика,с общите точки на бизнеса,в краткосрочен и дългосрочен план.Мисля и темата ще си върне смисъла,който е заложен при нейното създаване![]()
Последна редакция от gazaro : 20-05-2013 на 23:33
Някои високи нива търсят, па в ниското гледат....други ъкъл дават, па на тях им не достига...не разбрах кво стана тука
Не че е от значение за нас де, но поне действа амбициращо на тез, които задават въпроси и търсят отговори
И в глупостта има много знание за този, който е прогледнал![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (21-05-2013), toranagasan (21-05-2013)
То знание може да се придобие дори на асоциативен принцип, но изписаните дотук неща......Някои високи нива търсят, па в ниското гледат....други ъкъл дават, па на тях им не достига...не разбрах кво стана тука
Не че е от значение за нас де, но поне действа амбициращо на тез, които задават въпроси и търсят отговори
И в глупостта има много знание за този, който е прогледнал
![]()
Ти що не спиш бре
при вас след малко ше изгрей слънцето
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, ти у Ибиса ходил ли си? Един приятел ми разправя, че това лято от Лондон до Ибиса - доста приличен хотел allinclusive с включен транспорт му предлагат за 600 паунда. Което за тях там си е направо евтинджос. Това за една седмица
То за англичаните в Испания навсякъде е евтинджокИ да ходил съм
почти няма место в шпанско, което да не съм посетил
![]()