Относително начинаещ съм, но гледам на форекса сериозно , като на бизнес , в който искам да навляза.Това , което си споделил в темата е безценно за мен и се радвам , че все още има хора като теб. Голям си![]()
Относително начинаещ съм, но гледам на форекса сериозно , като на бизнес , в който искам да навляза.Това , което си споделил в темата е безценно за мен и се радвам , че все още има хора като теб. Голям си![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (20-05-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На чужд гръб и 100 марджин-кола са малко!.....
Кога ситуацията от революционна,прерасне в Апокалиптична,който и път да хване - все ще е грешен!
....В казана с катрана има място за всички,а Старият Дявол от подмазвания не само че не вдява,но става още по-зъл и жесток!
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Оооооооо,привет Мужик,честит 9-ти май на патерициНа чужд гръб и 100 марджин-кола са малко!.....
Кога ситуацията от революционна,прерасне в Апокалиптична,който и път да хване - все ще е грешен!
....В казана с катрана има място за всички,а Старият Дявол от подмазвания не само че не вдява,но става още по-зъл и жесток!
За мен ситуацията винаги е била революционна,лоша карма
П.П.Ти имаш ли точно местоположение,или както винаги слухтиш навсякъде![]()
На таз земя Старши, всеки сам решава кой път да хване и чии стъпки да следва, ако не му се преправя партинаНа чужд гръб и 100 марджин-кола са малко!.....
Ааааа....за долната и горната земя все още нямам инфо
Кога се върна, ше разправям
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
toranagasan (20-05-2013)
Мерси,Боко - всеки ден между 9 май и 7 ноември е Празник,за нас, необолшевишките страдалци!
Тва съм го поствал - http://www.youtube.com/watch?v=DRpa2PyJ9Hw
Както можем - така работим!....И един стар виц :
По съветско време един руснак решил да се избудалка с КГБ. Звъннал от уличен автомат:
- Ало, КГБ ли е?
- Да.
- Лошо работите, другари, лошо…
След един час пак решил да си направи майтап. Пак звъннал:
- Ало, КГБ ли е?
Отзад някакъв здравеняк го тупа по рамото:
- Да, КГБ e. Както можем, така работим…![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Ако знаеш как се храня.... остава и да не растем---------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ВЕЛИК СИМерси,Боко - всеки ден между 9 май и 7 ноември е Празник,за нас, необолшевишките страдалци!
Тва съм го поствал - http://www.youtube.com/watch?v=DRpa2PyJ9Hw
Както можем - така работим!....И един стар виц :
Щом ти го казваш вече не се съмнявам
Я кажи колко герои от Фрийзоната щъкат у таз кочина,да не се обижда никой
![]()
От най-активните и читавите,е само Хепи - поздрав за нея!
http://vbox7.com/play:96a1003e
Ама то и аз тук съм много рядко,че нещо скука е тъдява и нивото мноу ниско![]()