daniwin (19-03-2012)
Ей ти го индикатора на Ачката https://forum.bg/showthread.php?426-...oku-Kinko-Hyo-!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Има ли някой тука бреКажете какво ви интересува и да почваме или само ще си спамиме на фона на нещо такова http://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4&ob=av2e
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка, мерси,
дай малко модели 1-2-3, куката на Рос и други похвати които използваш най-често
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като моят съвет е да се изчаква тест на пробива преди да се влиза в позиция
Няма скриванеоткрих те
Привет
Това при стрелкичката не е сигнал за покупка, а потвърждение на сигнала му от днес. Онази зелената плъзгаща от неговата графика е отместена назад с около 20 позиции и когато днес е гледал за вход, който е излизане над синята и тест, го потвърждава с излизане на зелената над цената. Но има един малък недостатък, който ще му напиша на него (от което пък си проличава, че сигналът не е изтъргуван
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това го взех за много дълго флагче,и при пробива на 1.3170, отворих дълга.Не мога още да ги различавам много трендпотвърждаващите фигури.Жорка за мен ситуацията бе следната. Предстоеше тест на пробива @3117-3130 Пускам ти графика за да е по ясно Там където съм отбелязал с бяло квадратче се заформи бича конфигурация. Имаме триъгълник, двойно дъно точно по синята тренд линия, която започва от покачването. От друга страна страна рейнджа, точно преди спада тази сутрин е завършил с бича конфигурация, така че можеше да се очаква покачването
Нямаше ме на компа. Сега влизам и здрасти на колегата хепи които е обяснил това което не съм уточнил достатъчно. Да това не съм го търгувал наших се на друго днес на паунд иена.
Много си е в ред анализчето, ама аз имам една забележка:
В момента на вход, днес, при теста на синята линия отгоре, потвърждението на сигнала от зелената линия го няма - точно в този момент тя все още е под цената, чак след големия бар излиза отгоре, така, че ако трябва да е комбинация от двете, вход няма![]()