Здрасти
Само да уточня, за да не стават недоразумения - Хепито е колежка, не колега, с дълъг опит по форекс-форумите и е тук, защото обича да си приказва с фицката
Това не пречи да кажа на всички: Здравейте![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ХахахахахаНяма скриванеоткрих те
Привет
Това при стрелкичката не е сигнал за покупка, а потвърждение на сигнала му от днес. Онази зелената плъзгаща от неговата графика е отместена назад с около 20 позиции и когато днес е гледал за вход, който е излизане над синята и тест, го потвърждава с излизане на зелената над цената. Но има един малък недостатък, който ще му напиша на него (от което пък си проличава, че сигналът не е изтъргуванМного се радвам да те видя . За мен там изобщо няма сигнал за покупка, но казах, че ако ще купува трябва да е по тренд линията, а не чак на върха на кендъла
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Happy68, здравей! По другите форуми може и да сме се срещали. Обикновено съм на кон със копие и убивам змея! Но тук още не съм качил този аватар.
Привет, колежке Хепи добре дошла ,
гледам че и ти ги разбираш нещата,
със сигурност ще има с какво да помогнеш
Ааааааааааа аз съм те виждал бре ЖоркаА моя аватар се един и същ.
Хепи ти как ме откри и наистина ли си ме търсилаЕйййййй, не ме юркай щот съм голям мъж и на ръст даже и не ми ходат сълзи в очите
![]()
Извинявай нямаше как да предположа. Да като се замисля точно тогава го няма пресичането. Абе то назад като погледнеш много лесно за анализ на история. Иначе моментно е много по- трудно. Фицка говоря да се купи още при пробив на синята линия от цената а не на върхът на свеще щото до там свършва движението в случая. Може да се купи аз поне там бих купил след като цената пробива се връща отново да тества синята линия и черния кандъл затваря до линията след което белия кандъл показва, че цената се е отблъснала и е тръгнала към облъка и при затварянето му откриваме бай. Така бих направил но не направих. Както и да е следващите такива анализи ще ги слагам в темата на ишимуко за да не спамя в АБВ темата.
Happy68, Здравей, ние много харесваме дамите в нашия форум и се радваме на всяко ново попълнение и те приветстваме с добре дошла![]()