Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоз Грийди ние брат ни роднина на оня Грийди Ех мож да са баджанаци, ама ни съм питал щот ни мъ сърби![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
знам бе фицката....лафа за овъртрейда и откъсването от графиката е на комарджито
ПП фицката присетих се за едно питане....как се процедира при варианта с трендлиниите къде си го дал със снимки в началото....ако тренда ускори...демек първата ни тренд линия остане много надолу примерно при бичи тренд...или примерно първия пулбек на новия тренд е бил по дълбок...съответно и трендлинията бичата е по полегата, а цената хуква рязко на горе![]()
Последна редакция от JaY_Z : 21-03-2012 на 22:37
Лека нощ на всички, неска беше ползотворен ден , дано и утрешния е такъв
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аре нещо за Жорката и Хануман, да не са капоЧиляците с цел са влезли тука
Та какво имаме ние на графиката си. Отваряме платформата и гледаме време и цена. НО цената е самостоятелно измерение, което не се влияе от времето. Цената се движи нагоре и надолу, но кога във времето ще бъде горе или долу е само предположение базирано на статистиката. Реално всичко зависи от търсенето и предлагането и от фундаменталните събития. Например всеки един пробив с последващо движение не се влияе от времевият интервал. Тоест не бихме могли да определим дали ще е час седмица или месец. Всияко зависи от това дали при пробива, ще има достатъчно количество търговци, които ще го посрещнат и ще се опитат да обърнат движението. Та във случая за нас е важно да знаем дали В МОМЕНТА биковете или мечките взимат надмощие.
hanuman (21-03-2012)
Тука не разбрах или си мисля, че нещо друго се пита.знам бе фицката....лафа за овъртрейда и откъсването от графиката е на комарджито
ПП фицката присетих се за едно питане....как се процедира при варианта с трендлиниите къде си го дал със снимки в началото....ако тренда ускори...демек първата ни тренд линия остане много надолу примерно при бичи тренд...или примерно първия пулбек на новия тренд е бил по дълбок...съответно и трендлинията бичата е по полегата, а цената хуква рязко на горе
Джей дай по-детайлно. Какво искаш да кажеш с по-рязко ? То като си тръгне тренда си върви така или иначе, дали е по-бързо или бавно за посоката му какво значение има ?
Джей и аз много не разбрах, но ако съм изтървал входа от началото на вълна, е възможно да влезна в движение но стопа е комплициран и затова се измъквам с малък профит и чакам следваща корекция. За мен това е скалп по посока на тренда
Това го написа като автор на книгаАре нещо за Жорката и Хануман, да не са капоЧиляците с цел са влезли тука
Та какво имаме ние на графиката си. Отваряме платформата и гледаме време и цена. НО цената е самостоятелно измерение, което не се влияе от времето. Цената се движи нагоре и надолу, но кога във времето ще бъде горе или долу е само предположение базирано на статистиката. Реално всичко зависи от търсенето и предлагането и от фундаменталните събития. Например всеки един пробив с последващо движение не се влияе от времевият интервал. Тоест не бихме могли да определим дали ще е час седмица или месец. Всичко зависи от това дали при пробива, ще има достатъчно количество търговци, които ще го посрещнат и ще се опитат да обърнат движението. Та във случая за нас е важно да знаем дали В МОМЕНТА биковете или мечките взимат надмощие.![]()
И също така заради това, което написа минах и на тиковите графики![]()
Обаче освен това времевият интервал определя активността. Защото много народ търгува по времевите графики. Поставят си лимити и таргети по межъринг муувс, което си е баш по време. Така че, по принцип, последващото движение може да бъде доста точно синхронизирано. Именно поради тези "Всичко зависи от това дали при пробива, ще има достатъчно количество търговци, които ще го посрещнат и ще се опитат да обърнат движението" Се образуват и въпросните ордери. Много търговци като влезат и цената спре да мърда или пък не се развива както са очаквали излизат от сделка. В този ред на мисли, няма как да не се влияе по време. Освен ако не съм те разбрал правилно.
Ааааааааааа Джей сега схванах, смъквам тайм фрейма, но процедирам както ти казах