Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
жилезнуу!!!![]()
![]()
бръмммммммммммммммммммммм ммммммммммммммммммммммммм мммм
http://grooveshark.com/#!/s/-/3Dbdxw?src=5
http://grooveshark.com/#!/s/-/3DbjLA?src=5
Последна редакция от mck : 27-04-2013 на 23:45
Тая удари черната златка в земятааа, наща може само куфарите да и носи
Мисис Русия върна короната, не знае дали Слънцето се върти около Земята или обратното
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че тя да не е астроном, та да я питат такива нещаТая удари черната златка в земятааа, наща може само куфарите да и носи
Мисис Русия върна короната, не знае дали Слънцето се върти около Земята или обратното
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
драгата (28-04-2013)
Гигантски мутирал сом хвърли в потрес рибари и жители на софийския квартал Челопечене. Хищната риба обитава дълбините на местното езеро. От известно време насам звярът се е активизирал и е започнал да тормози тези, които се осмеляват да навлизат с лодки във водата. Срещите с необичайно агресивния сом зачестяват, алармират притеснени любители на риболова. Те са убедени, че става въпрос само за един екземпляр, който очевидно не се подчинява на нормалното си биологично поведение и е побеснял.
"Въпрос на време е да се случи някакъв ужасен инцидент. Сомът нападна вече няколко лодки и определено не се страхува от хората. Дори ги възприема като плячка", обясни пред "България Днес" един от рибарите, които редовно посещават езерото край Челопечене.
Той разказа, че за последния месец поне четирима негови колеги изхвърчали с побелели коси от плавателните си съдове. Те опитвали да уловят някоя риба, като навлизали във водата с гумени лодки и примамвали плячката си със звуци. Те явно дразнели гигантското животно, което изплувало до повърхността и с мощен удар с опашката си едва не преобръщало лодките.
Твърди се, че сомът човекоядец излизал да ловува, когато времето е облачно и дъждовно, най-често привечер. При гръмотевична буря задължително се показвал, за да търси жива храна. Местните хора още от месеци категорично забранили на децата си да плуват в езерото. Никой не знае колко точно тежи туловището и колко е дълго. "Вероятно е над 100 килограма, щом с такава лекота преобръща лодки. Чудовището от Лох Нес сякаш се е пренесло при нас", коментират рибарите.
Угрижени хора от Челопечене дори потърсили професионална помощ, като наемат харпунджии, които да убият звяра. Щом чували разказите за сома, водолазите моментално отказват да се спуснат в дълбините. Специалисти са категорични, че Челопеченското езеро е едно от най-замърсените край София. Във водите му е утаена цялата Менделеева таблица. Навремето тук са се изливали отпадни води от комбината "Кремиковци". Преди няколко години пък нивото рязко се качи и водата заля цяло сметище. Нищо чудно всички тези химикали да са станали причина за мутацията на сома. Не е изключено агресивните риби в гьола да се умножат, имайки предвид огромните дълбочини на водоема, където рибите се чувстват необезпокоени.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1593375
Uploaded with ImageShack.us
88888888888888888888888888888888888