Един поздрав за модератора, че и за всички дето го търпят
И по същество, днес щатите почиват.![]()
Един поздрав за модератора, че и за всички дето го търпят
И по същество, днес щатите почиват.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Добри (17-02-2014), Nikky (17-02-2014), Emil Enchev (17-02-2014)
Надявам се песента за поздрав да не бъде изтрита . Надеждата ми е свързана с информацията която придружава песента . В един трейдърско -акулски форум има нужда от обмяна на такваЗ информация . БЛАГОДАРИМ ТИ АБСА !!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (17-02-2014), Emil Enchev (17-02-2014)
Струва си 30-те цента, нали?
Че даже на 60 я оценяват някой Макули.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Kaisyn83 (17-02-2014)
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Еееееее абса добре дошъл. Мислех, че вече няма да ти видим очичките във форума.
----------
Попе това ми хареса, а като се има в предвид че и жена ми е бременна, голям смях.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ъъ-ъъ?? За кво си шепнете??
Bibco (18-02-2014)
Жоре няма смисъл да публикуваш песнички за поздрав всичките ги местят в някаква друга странна тема която не знаех че съществува![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Две блондинки влизат в автосалон. Едната ще си купува нова кола. Другата я пита:
- Муцка, ти к'ва кола искаш да си купиш?
- Мерцедес
- И как ще я намериш тука? Глей, колко много коли има.
- Много лесно. Киро ми каза, че трябва да търся кола, която отпред има за емблема колелце, с опънати на него прашки.
D-12 (18-02-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"