Дамите, прескочете
Магерето отишло при лъва и му вика:
-Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
-Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
-Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
-Е, да ама аз имам и много голям х**. Гледай къв е
... -Ми и аз имам голям х** - извадило го магарето
Премерили си ху*овете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
-Е, да, ама аз е*а много яко и дълго
-Ми и аз е*а яко и дълго
Накрая лъва предложил:
-Дай да се е*ем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да е*е пръв. Почнал той да шкури магарето, е*ал, е*ал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я е*а. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (24-03-2013)
Младеж се прибира от купон на следващата сутрин. Майка му го разпитва:
- Как беше? - Както обикновено – пиене, секс…
- Момичета имаше ли? - Имаше, ама след пиенето си тръгнаха.![]()
кеф цена няма...
фицката (24-03-2013)
Вижте какво изрових
Сецялно за пощальона: Не е нова версия!! $$**dict 3.09a
Основни термини: Жиуотно - надарен трейдър.
Кака - форекс индикатор Moving Average.
Стамбова кака, дърта кака - Moving Average с голям период, колко е точно пише в темата
Колачка - японски вариант на Българското изобретение "каракулак". Японците му казват "катана". С него Редa фърля в размисъл ЧЕРНОПРАС.
Банани по пижами - Голдмън Сакс, особенно азиатския клон.
Бъкет, Бъкет шоп - Обикновен измамник ИП.
Ливиридж, Лост - Тояга, с която бъкетите бият желаещите да спечелят трейдъри.
Суап - Аз на мене, ти на мене положение.
ЦК на КОМЪРДЖИТО - виртуален DJ с огромен миш-пулт. На всеки плъзгач е изписана двойка валута.
Бренеке - Шефа на Американското ЦК. Б.Б. да не се бърка с Бат'Бойко
Тирбушон - европейски сФинчо, хитър като стадо женски ЛИСИЦИ французки розоФ Прасчо! Шеф на Европейското ЦК! Изкарва тапите с звучния звук "хлЪц" Марио Брос - Наследника на Тирбушона. Първото му действие след като дойде на всласт беше да свали лихвата, която услужливо предшественика му беше вдигнал.
Формации, ФБ групи и други подобни: Първата формация която искам да предложа на Вашето внимание е изветна като тесен кръг ИЛЮМИНАТИ.
Някои от тях, но не всички са: ЧЕРНОПРАС - Фицката
Редa - особенно активен озарен трейдър който си отглежда жиуотни. Обича да бере гъби с чадър по ул.Витошка когато се сурва курса.
Мирко - отгледано и пожертвано по коледа жиуотно на Редa.
Гергьовския вариант е Митко (аз обаче го изпреварих с хайванчето)
E-Bat-Sedefcho трейдър който пие почти колкото мен но когато търгува е РОБОКОП!
Наивник - бръмчи по Найзе i ДАКС и обича да контри ФОРЕКСО. Също така форекса обича да контри НАИВНИКА. Разиграва някакви нахапани ябълки.
Стамбата - единм от откривателите на дъртите КАКИ. Когато Стамбата вземе мярка на курсО и Голдман-Сакс не могат да помогнат.
Спарт и Пенчев - Много особенни трейдъри, да не ти пресичат курса.
Един от главните участници е Анонимния, но той спря да пише. Ако напиша защо, ще получа още един БАН. (редакция окт-2011: почна да се завръща)
Иската - подвизава се някъде по острова и нещо не мога да му намря пълния ник (IS*)
ingivo1 - водач на пиратската фракция. Да не му попадаш под мечовете, въпреки че смени мечовете с мотика за известно време.
Ефчето, F4, ф4то: Магьосница със зелена шапка. Вдъхновява повечето народ в Темата. Пада си по Фицката, но се пече гола на самотни плажове по Южното Черноморие. Ако намери изгодно турски лири, се кандилка на кораби около Бодрум. Добра е, и слуша себе си!
ОвсЪта, Овча Мисъл, Овчи или обикновенно агънце: (редакция от лятото) - Едно от много лица на Буда!
Руки, NYSERookie, КРАДЛИВАТА МИЖИТУРКА: Този освен че е опасен реже сичко на секундата. Мине ли през форума, тренда обръща. Обича бира, така че ако сте закъсали с криви позиции опитайте се да повикате реверсивния могъщ ФОРЕКС-ДЕМОН!
Др. Ебльо, Ебльо Еблев (да не се бърка с ПРАСЕТО Ебльо): Този колега е спретнал някаква система включваща Cloud Computing и Института по паралелна оработка на информацията (ИПОИ-БАН) и като вади едни ми ти сделки сички цъкат.
ПЛП - Много премерен, нема за какво да се хванеш![]()
Чунчо - залужил дразнител (но си го признава). Обича да се заяжда с Анон (може и да греша).
Анон - Обича да чете между и е майстор на четенето между редовете. Един път успя отмежду 2реда (не РЕДА) да измъкне "Енциклопедия Британика". Прочете я и я върна обратно. Опре ли се до Фундамент обаче, може да се каже че той му е производна.
Доби: Трейдър с аватар некъфф черно-розов. Полска принцеса. Защо полска? Ами смета некви полета и напрегнатости
JDeel: Спечели няколко конкурса по MQL4 преди да му пуснат документацията !!!
Аре стига толкова, за останалите по-нататък.
Друга група е клуба на форекс-милионерите. Някои от по-известните членове (по-голямата част са тайна) включват: ПК, Алън и т.н. - Този трейдър спечели милиони след като с хитри трикове успя да привлече огромна аудитория и реализира огромни приходи от реклама във неговия си форум. В момента ги проиграва в демо-акаунтите на форекса. Има една издадена книга и тя се продава апокрифно само с подпис от автора. Последно продаваше флашки на които е записан курса за следващите 2 седмици! Последната му изява беше да уличи шефовете на БФБ в спекула с фючърсите на пчелния мед. Също така продава и светещи маратонки. Черкезов, Ph.D., M.D., Ltd, JsC, Inc. - Особенно талантлив трейдър който обаче инвестира в селското стопанство. Ако искате да разберете дълбочината на мислите му, трябва да прочетете 30 редовия му подпис. Има и други групи но го оставям на Вас! Естественно от съображения по скромност не съм включил себе си в списъка. Който иска просто да го копира и допълва.Обещал съм на НАИВНИКА да дам курбан на 1.34 (РЕДЕ!) И като добавка, ще му сложа карта в ГПС-а на САПУНЕРКАТА (малко се разминахме тук де, но .... ) Нямам желание да обиждам никой, просто се забавлявам! Надявам се и на Вас да ви е забавно!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (24-03-2013)
http://www.youtube.com/watch?v=bCbOOgto4ao да не остана назад =)
И така, представете си 2018 г. Обикновено софийско жилище.
— Тате, може ли да смъкна от сметката ни 99 долара? Трябва да купя една книга.
— Така ли? Коя книга?
— Ами, на тоя… Вазов. „Под игото“.
— Че защо ще я купуваш? Имаме я.
— Супер! В кой файл е?
— Какъв файл? Ей я на рафта, третата отляво.
— Пфу! Та тя е на хартия!
— И какво от това? На твоята възраст четох от нея.
— На твоята възраст, значи. Че тук няма търсене! Как да си намеря нужните ми цитати, а? И аудио-съпровод няма. Нито анимирани картинки. Тъп текст, не може даже шрифта му да смениш. Луд ли си? На училище ще ме скъсат от подигравки. Чети си я ти!
— Добре де, ето ти я тук на DVD. Преди петнайсетина години го купих…
— Какво?! DVD?! И с какво ще я разчета тая антика, според теб? Че тя е за музея на технологиите. Още малко и на перфолента ще ми го предложиш тоя Вазов!
— Като си толкова умен, защо не потърсиш в мрежата и не си я смъкнеш безплатно?
— Да смъкна безплатно книга?!
— Естествено. На Вазов авторските права са изтекли отдавна. Все ще да се търкаля някъде.
— Тате, абе ти…? Като ти си бил малък, в началото на века, може и да е можело да смъкнеш всичко безплатно. Не си ли чул, че вече от пет години авторските права върху книгите са продадени за вечни времена на Американската асоциация на книгоиздателите? Или искаш и мен да напъхат в затвора доживотно като ония от сектата за свобода на информацията?
— Че Вазов е българин! Какво общо имат тук американските издатели?
— На кой му пука? Ти случайно да не си антиглобалист, а?
— А, не, не, разбира се!… Виж, сине, грехота е почти сто долара да дадем за някакъв файл. Защо не помолиш някой съученик да ти го даде, да го прочетеш? Все някой ще го има. После пък ти ще му дадеш някой твой.
— Да, бе! И като ми дадат техния Вазов, къде ще го чета?
— Как къде? Те тяхното си копие у тях си, ти тук, на компютъра…
— Абе ти си съвсем изостанал. Книга може да се чете само на този компютър, от който е купена. Пък и поляризацията ще е различна… Накратко, тате, давай парите. Ще си купя нормална книга.
— Добре де, ето ти еднократна парола за теглене на 99 долара от сметката ни. По наше време това бяха бая пари…
— Платих я. Thanks.
— Дай и аз да я видя тая книга… Какви са тия картинки? В оригинала нещо май ги нямаше.
— Реклами, как какви. Без тях книжката струва 699 долара.
Екранът пъстрееше от мигащи обяви: „Дърводелски услуги — Марко и син“. „Истинските юнаци ползват нашите хранителни добавки!“. „Рекламна служба «Метоха» — моментална известност навсякъде!“. „Кредити изгодно, ниски лихви“. „RADA-LESSONS.COM — всичко, на което може да ви научи разкрепостена млада учителка!“…
— А текста защо го няма? Трябва да се изчака да изчезнат рекламите ли?
— Ти от Луната ли си паднал? Има да си чааааакаш… Текстът трябва да се чете през поляризационни очила. Без тях се виждат само рекламите.
— Това пък от кой зор?!
— Как от кой? За да не може книгата да се чете незаконно, естествено. Купил съм си аз примерно книгата, платил съм си, а пък някой стои зад мен и я чете над рамото ми, без да си плаща — как я виждаш тая…
— Пълни глупости. Ако и аз си сложа очила?
— Голям смешник си. Текстът се вижда само през моите очила. Твоите ще имат друг код на поляризацията.
— Добре де, дай ми твоите, да я видя тая книга…
— Как ще я видиш? Нали очилата няма да ти разпознаят ретината. Ще видиш само съобщение, че си сложил чужди очила… Тате, стига си ми пречил с твоите глупости! Трябва бързо да чета, докато не е изтекъл лицензът на книгата. Иначе, ако не искам да се самоунищожи, трябва да доплащам за свръхвреме. Не ми пречи, чета…
… След 2 часа:
— Уфф. Привърших я най-сетне.
— Какво? За два часа си изчел „Под игото“?
— Естествено. И за един щях да го прочета, ако не бяха рекламните паузи.
— Тая не я вярвам. Я ми кажи, кой е Заманов?
— Кой?!
— Яснооо. Кой е тогава Боримечката?… Кириак Стефчов?… Чорбаджи Марко поне?!…
— Откъде да знам бе, тате! Четох Home Edition. Там е само това, дето Огнянов и Рада се харесаха, и после башибозуците ги убиха. За останалото трябва да се купува Professional, или може би даже Enterprise Edition. Всичките ни пари няма да стигнат…
— Уфф… Ум не ми побира накъде е тръгнал тоя свят!
— Тръгнал ли?! Стигнал е вече! Тръгнал е бил по твое време, тогава е можело да го спрете…
драгата (24-03-2013)
Novak, туй хич не звучи забавно
тжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж жжжжжж
Важното е да не стане реалност.................................. .....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?