Звъннах ей сега да питам. Бид-а за микросекунда е станал по-висок от аск и заради комисионната са ме стопирали. Обясниха ми , че е софтуерен проблем, просто са им се разминали доставчиците на ликвидност.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Novak (29-03-2013), GGBG (29-03-2013), freelancer (29-03-2013)
взех да се унервям пак.............................................................................
и за разходка не става........................................
рано е за питие......................................
направо ......................................си сипвам..........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Ако от бг ще си отваряш бих ти препоръчал Саксо банк, имат 2-3 представителя, Бенчмарк, Елана, който ти хареса. При Бенча можеш да си договориш 0.1-0.2 пипа отстъпка от спреда + имат някаква програма лоялен клиент и оттам още 0.05 . Иначе като скорост на котировките и изпълнение са перфектни за ретейл брокер, а за индекси и инструменти имат всичко.Ами нощно време ги махам в общи линии ги хванах брокерите как разширяват, ама винаги може за някой пип да заминеш.
Търся си втори брокер дайте идея, че тия актив направо вече се оливат с тоя слипидж, вчера ми чукнало нулев стоп на Дакса слипидж 16 долара.
Дюкас много документи, пък сега и нотариално заверени, много ми е сложно, Армадата ми харесаха дето ги препоръча фрилансър, ама нямат индекси.
Как сте агънца???
Novak (29-03-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бенча се махнах заради спреда, саксото не съм ги пробвала, а май трябва., а от елана доволен ли си, сега ще им погледна сайтаАко от бг ще си отваряш бих ти препоръчал Саксо банк, имат 2-3 представителя, Бенчмарк, Елана, който ти хареса. При Бенча можеш да си договориш 0.1-0.2 пипа отстъпка от спреда + имат някаква програма лоялен клиент и оттам още 0.05 . Иначе като скорост на котировките и изпълнение са перфектни за ретейл брокер, а за индекси и инструменти имат всичко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фхсм.......................................... ..............................
но имат много хиляди други косури, та не ги препоръчвам
----------
Ако ще пробваш Саксото , по-добре Бенча, заради отстъпките, е Елана не съм се занимавал от няколко години, когато ги ползвах заедни компенсаторки и свършиха работа много професионално.
Как сте агънца???
Novak (29-03-2013)
Защо не погледнеш xemarkets. 100% бонус винаги при внасяне. Има висш кадър българка. Засега доволно на MT4. Кипърски брокер са, но си държат парите в Барклис
От Бенча и аз съм доволен, като изключим това, че си занулих сметката и ме срам да отида да си взема каквото е останало. На Саксо банк минималната сделка е 0,05, но на МТ5 може и 0.01 май. Сега организират конкурсче и мисля да се пробвам и да мина към тях ако ми хареса. Котировките наистина са бързи.
Novak (29-03-2013)
Ти пък, срам, Отивай или им дай сметка да ти ги пуснат.Защо не погледнеш xemarkets. 100% бонус винаги при внасяне. Има висш кадър българка. Засега доволно на MT4. Кипърски брокер са, но си държат парите в Барклис
От Бенча и аз съм доволен, като изключим това, че си занулих сметката и ме срам да отида да си взема каквото е останало. На Саксо банк минималната сделка е 0,05, но на МТ5 може и 0.01 май. Сега организират конкурсче и мисля да се пробвам и да мина към тях ако ми хареса. Котировките наистина са бързи.
Навремето, когато работех много активно с Елана Петър Караиванов занули една сметка от 50к и отиде да си изтегли,мисля 16 -те лева остатък.
Как сте агънца???
Е, браво на него! Аз в края на миналата година контрих йената и накрая тя ме законтри, а трябвало да почакам до сега. Аз 1000 гущера съм назад, но леко-полека ги върнах по други брокери. Те са си там. Може на МТ5 да продам 1000 евро с тях и да чакам![]()
(Офиса им е до работата ми. В брой може да ми ги платят. Ама 30 долара... Щом казваш може и да отида, но още не съм измислил какво да си купя с тях. Нещо японско може би.)