Не съм го чувала, това което съм чувала е че спреда е плаващ и се е разширил и са ми взели стопа, но компенсация никой не ми е дал за което.Аз прибрах едни12 точки , май ще чакаме американците и можем да свършим малко друга работа.
Имам следния казус. Снощи имах сел на 2838, сложих стоп на 2844 бид, макар да няма такава цена единия ми брокер ме изпълнил.
Пуснаха ме за компенсация след моя жалба, но ми дадоха следното обяснение. ИМАЛО Е РЕВЪРСЕД СПРЕД. За толкова години за пръв път срещам такова обяснение, някой има ли идея какво значи това?
П.с.Чудя се въобще да отварям ли платформа днес.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Става дума за 15:59 гмт и хая по платформата е на 431, те не спорят, че са грешни и ми възстановиха късата позиция, въпроса ми е какво значи това обяснение.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз затова слагам стоповете винаги по "иф бид", зада няма, разширихмена 20 пипа спредаи затова те ударихме. На късите съответно "иф аск".
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Питай съпорти ти го обясни с думи прости, аз обикновено така правя и варианти три съм срещала или младежа или девойката се заплита и не знае за какво говори и ме прехвърлят на някой по знаещ, или дава обяснение където му хващаш за какво говори и може вече да спориш или са прави.
В повечето случаи разчитат на това че като метнат някоя чуждица и хората се притесняват да питат и нещата си остават така.
GGBG (29-03-2013)
http://www.nasdaq.com/article/euroco...6#.UVVZNhc1HVo
а глеи ......ко става![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Ами нощно време ги махам в общи линии ги хванах брокерите как разширяват, ама винаги може за някой пип да заминеш.
Търся си втори брокер дайте идея, че тия актив направо вече се оливат с тоя слипидж, вчера ми чукнало нулев стоп на Дакса слипидж 16 долара.
Дюкас много документи, пък сега и нотариално заверени, много ми е сложно, Армадата ми харесаха дето ги препоръча фрилансър, ама нямат индекси.
Absfresh (29-03-2013), freelancer (29-03-2013)