Затишие преди буря е ситуацията според мен ... като цяло очаквам корекция поне до 1.3200, откъдето минава долната линия на каналчето ми от дъното лятото.
Затишие преди буря е ситуацията според мен ... като цяло очаквам корекция поне до 1.3200, откъдето минава долната линия на каналчето ми от дъното лятото.
и какъв е извода от всичко което си написал.....възмущавам се защото търгувам по фундамент…предстои новина която трябва да срине еврото…излиза слух обаче , че тази новина няма да се състои и еврото се изстрелва……няма никакъв официален коментар, че тази новина ще бъде избегната…само слух базиращ се на чат между брокери….е ми как да не се ядосва човек….стратегия върху фундамнт да гради човек явно не става…прекалено много манипулации….
…
и да, казах ,че ще товаря от 1,3130, но натоварих от 1,3080 защото “лошите” реални новини започнаха да се прескачат..и изведнъж всичко на 180° понеже видите ли едни хора си говорили, че еди какво си можело да стане…..
33333333333333
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей това, "търгувам по фундамент", не го разбирам.възмущавам се защото търгувам по фундамент…предстои новина която трябва да срине еврото…излиза слух обаче , че тази новина няма да се състои и еврото се изстрелва……няма никакъв официален коментар, че тази новина ще бъде избегната…само слух базиращ се на чат между брокери….е ми как да не се ядосва човек….стратегия върху фундамнт да гради човек явно не става…прекалено много манипулации….
…
и да, казах ,че ще товаря от 1,3130, но натоварих от 1,3080 защото “лошите” реални новини започнаха да се прескачат..и изведнъж всичко на 180° понеже видите ли едни хора си говорили, че еди какво си можело да стане…..Аз мисля, че човек трябва да си гледа графиката, тя сама по себе си казва кога какво би трябвало да се случи. Графиката си казваше, че еврото не е готово за нов срив. Не още. Не съм убедена и че след изказването на Драги ще се случи. Но ще видим.
Аз пък днеска цял ден чакам с 1 дълга, която и замина на дъното на корекцията.
Паралелно си цъках с 0.02 обем на една микро сметка, колкото да правя нещо. Резултат 0.76 лота оборот,резултат - 45 пипа, слипидж 49.4 пипа, официален спред 41.8. Демек съм бил пазара с 46.2 пипа, но накрая брокера ме е пребил нетно с 9 евра. Няма да ви казвам кой е брокера, да не излезе като антиреклама, ама започва с Бенч и завършва на арк.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Пазара , за нас дребните фундаменталисти се е превърнал в едно залагане на : какво би било? И аз съм много разочарован от дни като днешния, в които съм с очквания за големи движения, пък то нищо.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absfresh чадо,Аз пък днеска цял ден чакам с 1 дълга, която и замина на дъното на корекцията.
Паралелно си цъках с 0.02 обем на една микро сметка, колкото да правя нещо. Резултат 0.76 лота оборот,резултат - 45 пипа, слипидж 49.4 пипа, официален спред 41.8. Демек съм бил пазара с 46.2 пипа, но накрая брокера ме е пребил нетно с 9 евра. Няма да ви казвам кой е брокера, да не излезе като антиреклама, ама започва с Бенч и завършва на арк.
кога успя на тоз умрял пазар с 0.02 лота
да завъртиш цели 38 сделки???![]()
Като за само сутринта в такъв ден съм доволна,взех стоп дадох, пак взех, като за рейнджовица добре.