Сега ще продължава да спи още по спокойно.................................. .....
Сега ще продължава да спи още по спокойно.................................. .....
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Чесно да си призная , рядко ми се случва да си легна към 12.... повечето време е към 1....
така че по прости сметки - пада ми се около 5 часа сън...
Гадна работа . Ама няма как.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, как да няма как - то от тебе си зависи, освен ако не работиш на 2-3 места извън форекса.![]()
Аз определено нямаше да издържа с 5 часа сън, не съм пробвала за по-дълго време в интерес на истината - може и да се свиква, но за няколко дни поред не ми понася.
----------
До следващите избори най-вероятно. Тамън да се наспи едно хубаво и да не пропуска важни народни дела като високите сметки за ток например.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз да не съм гастербайтер да бачкам на 5-6 работи на веднъж ??? една ми е предостатъчна...
Форекса за сега ми е като хоби. Ще видим за в бъдеще ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз като спя 5 часа съм кукуряк
направя ли повече от 6 и се чудят болна ли съм
да не сте бебета да спите по 8 часа
от сън спомени няма ...само кошмариииииииии
Тогава ОК - изборът ти е доброволен.Май Hanuman преди време сподели, че му било останало от войнишките години. А които не са били войници не знам имат ли я тая способност и откъде им е, но ми прави впечатление, че вие мъжете издържате с по-малко сън.
Аз мога без храна и други насъщни нужди, само безсънието ми действа убийствено.
----------
Леле, Алба, учудваш ме - направо ми опроверга теорията за мъжко-женската издръжливост на безсъние. Почти ти повярвах.Аз пък ако направя по-малко от 7-8 часа, не се чудя болна ли съм, а направо съм си като болна в зависимост колко по-малко от 8 часа е сънят. Макар че често ми се случва да е по-малко.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Вече по-рядко стоя до толкова късно,просто не си заслужава.Тогава ОК - изборът ти е доброволен.Май Hanuman преди време сподели, че му било останало от войнишките години. А които не са били войници не знам имат ли я тая способност и откъде им е, но ми прави впечатление, че вие мъжете издържате с по-малко сън.
Аз мога без храна и други насъщни нужди, само безсънието ми действа убийствено.
то не е за заслугата ...то е нещо друго ...пък понякога и дори някой пипс хващам ...Вече по-рядко стоя до толкова късно,просто не си заслужава.
айде, песента ми тая вечер
Ели, ами не е за вярване но при мене е факт ...може и резултат от едни нощни смени в миналото
Eli2356 (27-02-2013)
Естествено, че не си заслужава .... обикновено, освен ако не ти е приятно да си стоиш, заради самото стоене. Но после да можеш да се наспиш, колкото ти душа иска, че ти преди както го обясняваше, направо жал ми стана за теб - ако спреш да правиш нещо, което да те държи бодър, си щял като нищо да заспиш на часа. Наспивай се, бе човек - сънят е като презареждане на батерията на мозъка.
----------
То и аз доста нощни смени съм давала, но това не пречи да се чувствам като муха без глава като не съм се наспала. Иначе като нищо мога да заменя нощта с ден. Даже през нощта ми е по-приятно за работа, че никой и нищо не ми пречи.
Пп Ааа, сега видях коя е песента за тая вечер.![]()
Страшно ми е любима и в оригинал, и в преработки. Мерси!!!
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-02-2013 на 23:46
То спането си е до биологичния часовник. При всеки е различно... предпочитам каратък но пълноценен сън от колкото да се будя няколко пъти и да се търкалям из леглото.....