Мамуте да не сме всички като тебе ??? Ти по цял ден си тук, а твърдиш че търгуваш и азиатската сесия, което ме води към следващия въпрос - мамутите никога ли не спите![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
аз докато бачкам (скатавам) пак влизам тука ве ... да ви гледам сеира
и да ви разтървам от време на време като се разгорещите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (27-02-2013)
от 12.00am - до 6.45am
този отговор устройва ли те ???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми то от много включване я докарах дотук - сега да не мога да се включвам. Насъбраха ми се 1001 несвършени задачи и вече няма как - само ще ви чета след дъжд качулка, може и да не се включвам, че то след дъжд качулка .... само ще се смея, четейки ви - смехът никога не е след дъжд качулка. Надявам се скоро положението да се подобри. Досега се скатавах като теб, но ме разконспирираха.
Пп Сега да не помислите, че ви се присмивам - не съм ви аз измислила бисерите.
----------
cyrano, смятай по Чикагско време горепосочените часове.Там 1 час може да се брои за 1ч. 20 мин. нашенско време и човекът да си спи по 8 ч.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-02-2013 на 21:46
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
cyrano (27-02-2013)
Ми тогава да не стане като Бойко Борисов - хвали се, че спи по няколко часа на ден и после като заспи, където не трябва, си измисля разни биоритми:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1009674
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да Бойко спа на нобеловите награди, спа и на посещението в Япония и кой знае още къдеМи тогава да не стане като Бойко Борисов - хвали се, че спи по няколко часа на ден и после като заспи, където не трябва, си измисля разни биоритми:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1009674![]()
![]()