Като почнем да изкарваме повечко парички - трябва и законите да прочетем
те това е единственото сигурно![]()
Като почнем да изкарваме повечко парички - трябва и законите да прочетем
те това е единственото сигурно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това го коментираме от няколко часа, Хепи. Ключът е да си търгуваш и да си трайкаш. По възможност с чуждестранен брокер. И други разни щях да кажа, ама да не ни чете някой нахален данъчен, че и без това се чудят как да ни дерат кожата от гърба, та и оттук ли...?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ОК, спирам. Само да допълня информацията за тези, които се интересуват. ИП-тата подават декларация по чл.73 от ЗДДФЛ за предходната година, да края на април, за изплатените нетрудови доходи - на кого, колко, и колко е данъка. Тази информация ти влиза по ЕГН-то в Нап и ако насреща няма твоя декларация, и онези в НАП си вършат работата, те подгонват.
Относно доходите от чуждестранните: вече споменах, че шанса е 50/50. Възможността това да се случи отвън е, ако при отсрещната страна има някаква проверка. Аз имах 2 такива случая - първия път 2 години след датата на фактурата, втория - след 4 години. Така че ..............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
имам един братчед данъчен - даже май корумпиранОК, спирам. Само да допълня информацията за тези, които се интересуват. ИП-тата подават декларация по чл.73 от ЗДДФЛ за предходната година, да края на април, за изплатените нетрудови доходи - на кого, колко, и колко е данъка. Тази информация ти влиза по ЕГН-то в Нап и ако насреща няма твоя декларация, и онези в НАП си вършат работата, те подгонват.
Относно доходите от чуждестранните: вече споменах, че шанса е 50/50. Възможността това да се случи отвън е, ако при отсрещната страна има някаква проверка. Аз имах 2 такива случая - първия път 2 години след датата на фактурата, втория - след 4 години. Така че ..............
трябва да го видя към началото на лятото, ще го питам как да ги прескочим всичките освен с офшорки![]()
Тъп съм нещо и не вдявам, а и с недомлъвки се изказваш. Не съм целял да давам консултации, просто споделих. При все, че ти даде тон за дискусия. Нещо съм се объркал. BTW, от предварителня преглед на форума, бях останал с впечетлението, че си жена с такт. Сега що така с бутонките напред? Ша ма депресираш, недей така, нов съм
![]()
venceremos
ПО битиви комеди почва уникален филм
http://www.imdb.com/title/tt0825232/
не е ли достатъчно само да подаваме данъчни декларации и да плащаме само 10 % плосък данък
![]()
исках да ти кажа, че щом пише "Регулиран пазар" в закон, терминът трябва да бъде формулиран някъде в закон, демек, да бъде записано, какво означава "регулиран пазар" и по-специално, дали форекса спада към тази категория. Всеки термин трябва да е пояснен в закона, няма място за интерпретации. Не че няма такива, но с това може да се започне при оспорване.Тъп съм нещо и не вдявам, а и с недомлъвки се изказваш. Не съм целял да давам консултации, просто споделих. При все, че ти даде тон за дискусия. Нещо съм се объркал. BTW, от предварителня преглед на форума, бях останал с впечетлението, че си жена с такт. Сега що така с бутонките напред? Ша ма депресираш, недей така, нов съм
Сори за тона, не е умишлено. Даже съм си в настроение след 4-часово пребиваване "на кафе"
----------
за съжаление, има и осигуровкиабе, не е толкова просто колкото ни се иска. Но аз не съм декларирала още осигуровките в годишната декларация и още никой не ме е хванал. То си е въпрос на избор.