Нямаше нужда да ми казваш как се казва синът тиНАТАМ ВСЕЯ КАРАШ погребения на приятели
сега и на баща ми.................?
дали не си за психоаналитик отново ................. но не при ония първия /знаеш за кого говоря/
друг намери..........................
----------
ти да но аз не!.........................ще те довърша с лафове нещастник.........................изт рещял...............
как си позволяваш такова безумие...................
Вече НАИСТИНА ПРИКЛЮЧИХ![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
НАТАМ ВСЕЯ КАРАШ погребения на приятели
сега и на баща ми.................?
дали не си за психоаналитик отново ................. но не при ония първия /знаеш за кого говоря/
друг намери..........................
----------
ти да но аз не!.........................ще те довърша с лафове нещастник.........................изт рещял...............
как си позволяваш такова безумие...................Нямаше нужда да ми казваш как се казва синът ти
Туй изтрещял ви е фамилията, нали
Вече НАИСТИНА ПРИКЛЮЧИХ![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А,бе,да сте некои сополиви хлапета,дет си мерят чурките,че да ви шибне човек по един як шамар.Ама вий големи мъже...
Ма иначе признавам,че ще е супер зрелище-,,Тотал смашинг,двубоят на века,галактическото предизвикателство-Извънземното срещу Прасето.КОЙ ЩЕ Е НОВИЯТ ШАМПИОН НА ВСЕЛЕНАТА?"![]()
Фибо....мибо....грънци
филмите ги праи тои
почна да намесва мои близки и въобще абсолютно безумие се оказа дискусията
съжалявам че че станахте съпричастни на такова нещо
още се чудя от къде тази злоба и арогантност........?
с форума маи бях до тук..................много ми доиде това...............
маитапа беше до момента в които намеси близките ми!
това излиза от нормите за общуване на непознати...............
даже като помисля не трябваше да се връзвам но и аз съм човек............и правя грешки![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
МаниА,бе,да сте некои сополиви хлапета,дет си мерят чурките,че да ви шибне човек по един як шамар.Ама вий големи мъже...
Ма иначе признавам,че ще е супер зрелище-,,Тотал смашинг,двубоят на века,галактическото предизвикателство-Извънземното срещу Прасето.КОЙ ЩЕ Е НОВИЯТ ШАМПИОН НА ВСЕЛЕНАТА?"И така се ядосах, че обезумях и наблъсках едни дълги
Изпробвам и нов китайски софт за картинки, дет ми го препоръча Олег ама не знам как се публикува с него
![]()
Така така,,,,,,,,,,,,и що не го търгува ... немаше обосновка ли ..????????????
като земеш нещо практично и системно да покажеш без да ти гърми нищо... тогава пак се обади и REDA , вместо да ти лайква космическите глупостите , да земе да те озаптиса малко и да те научи на РЕД ( ..... понеже спам , спам , бонуси , бонуси- ясно е за двамата , ама се по някое време е хубаво да има и принципи ?!.... неотреагираните емоции си ги пази за у вас ..и верно няма значение на колко си , все тая е ....
Бях малко в заетост и тука пак
са избуяли низките страсти на ЖИУОТНИТЕ !!!
RyMu чадо,
като не ти харесва кво пишем тука просто не го чети !!!!!!
КОСМИЧЕСКОТО ЖИУОТНО е противоричив по принцип,
но и той има своите ЗВЕЗДНИ мигове в ПРОЦЕДИРАНЕТО.
От време на време е малко досаден, че сЪ КИКЕРЧИ,
но те са така ЖИУОТНИТЕ!!!
Считам го за много полезен за темата и ФОРУМА !!!
RyMu пак ти повтарям, че като не ти харесва не
влизай тука !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (06-02-2013)
а не може ли да влизам и когато не ми харесва , да не ми харесва![]()
..,или не става така .... с тея !!!!!! дет ме бобардираш... къде по -точно ме пращаш , в някой концлагер направо с мотиката
![]()
)
фицката (06-02-2013)
RyMu (06-02-2013)