ей че си , аз да те помоля веднъж да кажеш какво да направя , а ти си го объркал
нищо и утре е ден , важното е че резултата е за теб![]()
ей че си , аз да те помоля веднъж да кажеш какво да направя , а ти си го объркал
нищо и утре е ден , важното е че резултата е за теб![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пиши на мен поне 1 точка........................................ ..............добро утро
малко рано е но караи..........
съпротивата днес е 3099
подкрепата е 3048 първа и 3037 втора
всичко извън очертаният диапазон ще доведе до траина посока
нагоре целта е 3160..................
надоле 2925...........................
успех!!!
пп . кучето е отвързано вече ,да видим кое ще припикае първо.........???
----------
.................................................. .................................................. ........добро утро
има нещо много късо в графиката
седмичната риве за 1.2800, дневната и тя
часовите се плашат единствено от подкрепата 2975
като 15 мин е още по смела и казва ,зоната 2975--67 е единствената преграда преди 2800
нагоре нещата на са споменаване ,но ще посоча 3030---3040 зоната ,която привлича курсо за сега и неиното преземане ще отложи изпадането още в понеделник.........
И РЕИНДЖА които ще се заформи ще ми скъса нервите................
УСПЕХ!!!!!!!!!!!1
ко да прая като съм го писал вече.......................................... ......![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (06-03-2013)
РЕДЕто от сутринЪта си беше явно, че Згрешил си га - ама явно сички на беха заблудили.
Скъсих върхЪ .... и как видех малко + и избегах
Ич не беше ясно мамицата му.
За утре/неска - УСПЕХ
добро утро
днес няма да процедирам.................................................. .......
защото драги ще ме замести![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
kypa (07-03-2013)
Добрю ютрю
Сеньор АЛФОНСО днес е нефелен за опити.
Ще му напиша жълт картон значи!!!!
Успешен ден за ХОРАТА !!!!
Дубрутря кинокритици,
Днеска кой филм ще гледаме ? - "Целувка за лека нощ" ; "Целувката на дракона" ; или "ЦЕЛУВКА НА КАКА 200" ?с главен режисьор баба МЕЦА
И сега естествено РЕДА ще изпроцедира курсОТ за нагоре и баба МЕЦА пак ще увиснеМАЛЕЕЕ колко ма е яд за стопа вчера, не мога да са побера в кожата си все още
~1.2920 днес
Успешен ден на животните !![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
ЛИХВЕН ДЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Такам,,,,,,,
Труден ден за ПРОЦЕДИРАНЕ........
Индексите:
Японските в последните часове са се спускале надоле,
а ДАУ и ДАКСа са по-скоро неутрални.
Седим си и си мислим.,,,,,,
След снощното дъно РЕДА счита, че ще има едно днеска,
но не може да прецени колко точно.
Засега смята със степен на вероятност около 90-96%,
че ще има котировка в зоната 1,2950-1,2965 отново!!!!
ТА днеска правилен ММ и близки стопове !!!!
Требе да се следи и за това:
Spanish 5-Year Bonos Auction
Успешен ден на ХОРАТА !!!
П>П>Главни прегради пред 1,2880 са 1,2921 и 1,2906 !!!!!!!!@!!!!!
Последна редакция от REDA : 07-03-2013 на 08:58
Ша взема ЖИУОТНО да стана - само на тях пожелаваш успешен ден!Дубрутря кинокритици,
Днеска кой филм ще гледаме ? - "Целувка за лека нощ" ; "Целувката на дракона" ; или "ЦЕЛУВКА НА КАКА 200" ?с главен режисьор баба МЕЦА
И сега естествено РЕДА ще изпроцедира курсОТ за нагоре и баба МЕЦА пак ще увиснеМАЛЕЕЕ колко ма е яд за стопа вчера, не мога да са побера в кожата си все още
~1.2920 днес
Успешен ден на животните !![]()
Добре че е РЕДА, та не забравя о хората..
Сигур по Драги да го чакаме. И мен тъй ми се види, дано да си прав!![]()