Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бай Ред вече ше вземе да ме гледа на кръв,ама не мога да не споделя-туй КОЛУМБИЙСКОТО песо ми се вдигна.......много в очите:
Фибо....мибо....грънци
RyMu (06-02-2013), anonimen komardjia (06-02-2013), фицката (06-02-2013), GGBG (07-02-2013)
Преди малко си мислех, че такива дни на пазара не са минавали без кавга във форума, а тя къде била.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (06-02-2013)
Айде стига вече простотий !!!!
Бегом от тука !!!!
СЛЕДВАЩИЯ ПОСТ ТРЕБЕ ДА Е НА АлфРЕД в 5 ЧАСА !!!
Пълната забрана пада ,,,,СЕГА !!!!!!
Ако имаш предвид деня при еврото, пак леко са поминали. Виж ако търгуваха на GBP/USD, наистина трябваше да имаТам скуката, рейнджа и ваденето на нерви бяха абсолютен шампион за днес сред валутите. Пък тук е имало борба, но не се разбира кой е шампионът... двама равностойни противници.
Пп: Понеже съм страшно изнервена и разочарована от паундовото поведение днес, дали не е мой ред да се скарам с някого... ??? И без това една персона ми лази по нервите от край време... добре, че не им дреме много на нервите ми.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-02-2013 на 21:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Днеска малко се поизложих с ПРОЦЕДИРАНЕТО
и резултата не беше добър.
РЕДА вече води с 92:10 !!!
КинО (06-02-2013)
РЕДА, респект.... то трудно си беше от сабахлентъ - и си го каза тогава ...
Баба Меца липсва, ако и отпуснат от корейския нет да пише
Фицка и АЛФ, респект, ама не са хубави тия неща - чета и не вярвам на четящите си органи.
Пийс![]()
Сега се прибирам от работа и седнах на спокойствие да прочета какво става из темата. Малко неприятно съм изненадан за създалата се конфронтация и се чувствам виновен, че донякъде аз съм я предизвикал. За Фицката и Алф имам само положителни впечатления и този "спор" не помага на никого. Хора, всеки има право на собствено мнение. Наистина, в спора се ражда истинската караница, но искам да ви ПОМОЛЯ, НАИСТИНА ВИ МОЛЯ, не го правете обществено достояние. Спазвайки добрия тон всички можем да извлечем полза един от друг. Караницата не помага на никой от нас.
Поздрави: Р. Радев
много спите бре , ай ставайте
аз от мерак да хвана дъното станах в 5 часа ,само да не се окаже че съм хванал средния връх накрая
днеска Драги мраги викам да катерим мощно
https://www.tradingview.com/x/PUnIfEwa/
alf (07-02-2013)