може и утре да е там , но има да си направи третия тест на двойното дънце и нивото , аз не бързам , утре сутрин отново ще дебна ако днес не успее![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ми знам ли , не ги следя постоянно, но ми направи впечатление, че при повторно сканиране на сървърите ги сменявА ЕВРОПЕЙСКИТЕ. като регистрирах сметката посочих сървър Европа, ако това има значение и сега на друг не иска да работи. Сега гледам, че вече е по-добра връзката, но аз така или иначе изпуснах затварянето на дългите където трябваше, добре че са от снощи, та още са на +. Но ми изяде половината печалба.
Сетката ми започва с 51 - това говори ли ти нещо?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz