Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иве, това го правя постоянно, мила - след сканирането обикновено сменя сървърите, изреди почти всичките европейски, ама връзчето си остава мижаво - ако го има, графиката се движи, но не изпълнява поръчките - били се изпращали до сървъра, но така и не стигат до там. А на Брокерс стар, където също търгувам в момента си е добра връзката. Да им се не види у претоварването, изпуснах няколко сделки вчера и днесЕли, много пъти обяснявах, ама който е сварил да прочете. Цъкни върху "няма връзка" - долу ниско вдясно, излиза един предълъг списък с техни сървъри. И после си избери от списъка 5-6 сървъра с разширение като на твоя (щот не те знам на какъв сървър си, аз съм на .usa) И кажи "обновяване" или "рестарт" - не помня точно, но командата я има там. После рестартирай цялата платформа. Ако не се е оправила - повтори. Ще се оправи платформата. Аз така си я оправям моята. А инструкцията ми едно девойче от офиса им в София по телефона, като се оплаках веднъж, че непрекъснато блокира и няма връзка. Каза ми, че сървърите им били претоварени, затова се случвало.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачо тва е присъщо за алкохолиците !!!!!!!!!!!! Пият една водка и ги хваща и после моат си лумкат 2 дена без да спират !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРАСЬО то на много места биричката си е петарка.
като пиинеш няколко бирички с 1-2 мезета и 50-то
левката сама излезнала от джоба !!!
Аз за бирите имам три фази.
Обявил съм норматив от ТРИ бири,
щото като ги прикрача стигам до ОСЕМ.
Прекрача ли ОСЕМ стигам без проблем 15-20,
че и повече биля, ако има време.
Лошото в цялата история е, че аз не се напивам почти
и колкото ме е хванала да кажем ТРЕТАТА бира и
всичкото нагоре се е загуба на матрял и финанси.
Заседявам на повечко бири щото ми е сладка
приказката или ме мързи да стана от масата,
или и двете !!!)
http://www.youtube.com/watch?v=esEghEh6bNE
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Примерно тук:
http://hotelrai.hit.bg/uslugi.html
.................................................. .................................
или тук
http://bghotelite.com/web_main.php?id=1650
70 лева за двама с включена закуска и вечеря!!!!!
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
на кой сървър се случва товаИве, това го правя постоянно, мила - след сканирането обикновено сменя сървърите, изреди почти всичките европейски, ама връзчето си остава мижаво - ако го има, графиката се движи, но не изпълнява поръчките - били се изпращали до сървъра, но така и не стигат до там. А на Брокерс стар, където също търгувам в момента си е добра връзката. Да им се не види у претоварването, изпуснах няколко сделки вчера и днес
първите две номерчета от сметката показват също
Зайче знаеш ли че през 1876 има изобретение, което е заменило пощенските гълъби !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Те тук например:
http://bghotelite.com/web_main.php?id=1650
цената е за двама, с включени закуска, вечеря, спа.........
35 кинта на човек, а като се поотпуснеш най-много до 50- 60 на човек да я докараш.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.