Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕД нидей са сърди......като идваш насам ще те черпя на околвръстното на толбухин....за 70 кинта че докарат един кег бира и ще остане кинта за свирка и полвина...
....само гледай да не е зимата че ветъра прижуля...
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няква съпротива имаш на третата, дето ку упусне и се стрелваПРАСЬО то на много места биричката си е петарка.
като пиинеш няколко бирички с 1-2 мезета и 50-то
левката сама излезнала от джоба !!!
Аз за бирите имам три фази.
Обявил съм норматив от ТРИ бири,
щото като ги прикрача стигам до ОСЕМ.
Прекрача ли ОСЕМ стигам без проблем 15-20,
че и повече биля, ако има време.
Лошото в цялата история е, че аз не се напивам почти
и колкото ме е хванала да кажем ТРЕТАТА бира и
всичкото нагоре се е загуба на матрял и финанси.
Заседявам на повечко бири щото ми е сладка
приказката или ме мързи да стана от масата,
или и двете !!!)
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
ПРАСЬО алкохолиците са мъртвопияни от едно,Бачо тва е присъщо за алкохолиците !!!!!!!!!!!! Пият една водка и ги хваща и после моат си лумкат 2 дена без да спират !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=esEghEh6bNE
пък аз ти казвам, че не ме хваща много много !!!![]()
Ей тва им е телефона за България 02/ 9859 2639 ==================
----------
Ъъъъъх ти ма излъга веднъж, аама аз още храня некви надежди !!!!!!!!!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Eli2356 (05-02-2013)
Мда, гадно е. Ама с харизани пари е така. Налага се да се примиряваме. Аз затова не гледам много сериозно на инстата. Гледам си първо делтата - че там парите са си мои. На иснтата - каквото капне, добре дошло.Иве, това го правя постоянно, мила - след сканирането обикновено сменя сървърите, изреди почти всичките европейски, ама връзчето си остава мижаво - ако го има, графиката се движи, но не изпълнява поръчките - били се изпращали до сървъра, но така и не стигат до там. А на Брокерс стар, където също търгувам в момента си е добра връзката. Да им се не види у претоварването, изпуснах няколко сделки вчера и днес