Това смешно ли е наистина? Постави мислено себе си на мястото на този, който е в нужда. И пак се засмей, ако ти иде отвътре.Преди години кът прайх земеразделяне в Родопите, колегата редовно носеше две туби в багажника за минерална вода от Баните за жена си. И редовно забравяше да ги пълни. По пътя към Пловдив се сещаше, че са празни и ги пълнехме от някоя чешма по пътя. После жена му се хвалеше колко и помага минералната вода
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (08-02-2013)
Ааа, аз съм работила за тях - много са стриктни, гледат всичко да им е наред, плащат осигуровки, данъци.... най-голямата строителна фирма в БГ е това. Но и с туризъм се занимават.
----------
Как няма да катери като опря дъно на 3-годишна месечна? Пък аз го бях продала, добре, че се измъкнах навреме.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-сетне тръгна !!!
Доно пробие под 1,3380 !!!
Да вземем на ПРАСЬО стинките !!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY-----------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ще пробва фалшив пробив след малко, а вероятно и втори и трети..и ще се подлъжа да вляза от дъното...тфа ме е яд.., че продадох на върха и затворих на някакви си мижави 10-на пипса...
КАКАТА на четери часа се сдаде !!!
Ела здравей ЛЕГЕНДАРНО
1,33333333333333333333333
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
ivaceda (08-02-2013)
Браво, добре си се измъкнала. Тази трендлиния, не я бях забелязал. Мерси.Ааа, аз съм работила за тях - много са стриктни, гледат всичко да им е наред, плащат осигуровки, данъци.... най-голямата строителна фирма в БГ е това. Но и с туризъм се занимават.
----------
Как няма да катери като опря дъно на 3-годишна месечна? Пък аз го бях продала, добре, че се измъкнах навреме.
затворих късата и прибрах 55 пипа с 4,5 лота
баси късмета с тази къса днес, да не чакам 100 пипа че вчера така едни 300 долара бяха в акаунта и следобед Драги ги издуха на нулата
мамицата му и Драги как ми издуха хубавия вход на дългата вчера![]()
С този добър търговски баланс на Щатите, може да се покачи апетита за риск.
ти не беше ли кьорпе биче....бре....Най-сетне тръгна !!!
Доно пробие под 1,3380 !!!
Да вземем на ПРАСЬО стинките !!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....