Eli2356, И как е как се справяш и как реши да се занимавап с това?
Eli2356, И как е как се справяш и как реши да се занимавап с това?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз познавам такъв. Дори и цигарата не си пали сам !!!...............
Някои евреи-юдеи дотолкова спазват съботния ден (шабат), че даже не смеят да натиснат копчето на асансьора, защото и това било работа и ползват “асансьор за шабат” - спира на всеки етаж, без да се налага да натискате копчето. Включително не може да се гледа телевизия, да се стои пред компютъра, да се натиска ключа за лампите. Някои от най-ревностните евреи дори нарязват предварително тоалетната си хартия, за да не се налага през шабат да късат от рулото...
............
----------------------------------------
Ко прайш ма ? Де са губиш ?!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Жените се справят не по различно от всеки мъж с търговията - може успешно, може и неуспешно. При тях обаче има други фактори като налично време, задължения и пр., но ако имат възможността да се занимават сериозно - не виждам какъв им е проблемът.
Лично аз реших след като случайно се сблъсках с реклама по интернет на trader.bg, а скоро преди това бях почнала да практикувам чат пат реален форекс по чейндж бюрата и реших, че ще ми е по-лесно от комютъра вкъщи, вместо да се разкарвам, пък и спреда си го бива повече. А преди доста години познавах лично и един форекс-трейдър, така че имах на идея какво е. И така - уж за опит, после се поувлякох и сега като не съм заета с нещо по-важно пускам сделки, та пара се вдига. Доколко са успешни и при жените зависи от същото като при мъжете - теоретична подготовка, опит и пр.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, Да ясно... май мн хора са попаднали на сущата реклама както и ти![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз познавам, но българи-адвентисти - спазват стриктно както го пише в билбията - събота, а не неделя, нямат икони, защото пише да не си правим изображения и да им се кланяме, не ядат свинско и т.н. всичко както го пише в Библията. Едно време ходех редовно на съботните им проповеди и сега ходя от време на време, но много рядко.
----------------------------------------------------------
Ми аз много не съм се изгубила, по-скоро ти, освен това ако много ти е дожаляло, има и други начини за връзка с менАко вчера и друго забранено не си правил, направо ставаш за юдеин.
Оправиха ли ти сайта или още ще им се сърдиш? Нали уж на вас "връзкарите" не ви правеха пробеми като на мен наскоро - бяха ми направили нещо с профила и беше с доста орязани функции.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми тоз сайт не е мой ( смеещо се човече ) Нищо не са оправили !!! ( ядосано човече )..............
----------------------------------------------------------
Ми аз много не съм се изгубила, по-скоро ти, освен това ако много ти е дожаляло, има и други начини за връзка с менАко вчера и друго забранено не си правил, направо ставаш за юдеин.
Оправиха ли ти сайта или още ще им се сърдиш?
Излизам, че се чуем после ( ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ )
п.п. Сега ако попиташ какво означавт ХХХ.... и ща ..... ( смеещо се човече )
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Eli2356 (03-02-2013)
С тия писаници на религиозна тема буквално ме изумихте.......
Честна дума !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ми..... направо се ошашавих! Хора уж трезво мислещи, които едва ли не се надяват молитвите пред някоя икона да им изкарат сделките на печалба..
Дано греша и те просто са се шегували .
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Сити, изумлението ти идва, защото мешаш трейда с религията - не че бог не е навсякъде, ама все пак са доста различни тези теми - религиозната случайно е зачекната тук, ти добре знаеш как се зачекват какви ли не теми във форума и това въобще не означава, че лично аз разчитам само на бог, НЕмолейки се пред икона (защото иконите са забранени в библията), да ми изкара сделките печеливши.
И не си мисли, че жените трейдъри разчитат на свръхестествени сили за успешна търговия.По-скоро на силна женска интуиция...
![]()