ммм надушвам магнезий у въздухабръмммммммммммммммммммм
ммм надушвам магнезий у въздухабръмммммммммммммммммммм
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Религията е тема като всяка друга за която може да се говори.И религиозни и атеисти могат да я обсъждат,но е много интересна когато я обсъждат учени,макар че рядко се случва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (03-02-2013)
В Източното Православие ( и не само) нещата стоят малко по- различно ,ако изповеданието ти е друго ,това е друга тема (и редно е да се отбележи). С цялото ми уважение към желанията и усилията да си компетентна на всякъде ,и по всички теми , да си нещо като "последната инстанция" , по някога се позапирай ,понеже ставаш не само досадна , но и смешна .че лично аз разчитам само на бог, НЕмолейки се пред икона (защото иконите са забранени в библията)
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...BD%D0%B8%D0%B5
Иконопочитанието в християнството представлява отдаването на почит към икона като свещено изображение. То е догмат във вселенската църква, установен на VII вселенски събор в Никея през 787 г. Честването и поклонението пред икона, според учението установено от събора, не представлява служение, нито отдаване на почит към материалите на иконата — дървото, грунда, боите, — а към изобразеният на самата икона. Това е и основната разлика между иконопочитанието и идолопоклонничеството, при което се обожествява и се служи на самият бездушен, сътворен от човека предмет. Според християнската традиция иконите разкриват реалността, която изобразяват, тоест една икона разкрива даден аспект на някой светец или събитие, които са реално съществували, докато кумирите (идолите) са плод на човешкото въображение.
hanuman (03-02-2013)
Ако можех да пращам чилячета щях поне три да пратя,много от тия дето са атеисти не са учени ако ще и да са професори те са преписвачи и зубрачи.Имам предвид сериозни,задълбочени учени правещи изследвания в своята област,но не изследвания само да напишат дикторантура за да се издигнат в йерархията.Учени като Нютон Коперник,Айнщайн има и съвременни такива.
Бог е това, с което преди стотици години тълпата е била държана в правия път.... но сега, в 21 век някой да ми се обяснява в бог !?!?!? Най-малкото ми е смешно.Сити, изумлението ти идва, защото мешаш трейда с религията - не че бог не е навсякъде, ама все пак са доста различни тези теми - религиозната случайно е зачекната тук, ти добре знаеш как се зачекват какви ли не теми във форума и това въобще не означава, че лично аз разчитам само на бог, НЕмолейки се пред икона (защото иконите са забранени в библията), да ми изкара сделките печеливши.
И не си мисли, че жените трейдъри разчитат на свръхестествени сили за успешна търговия.По-скоро на силна женска интуиция...
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Мила ти съвсем си врътнала !!!!!!!!! Кви богове и женски интуиции та подгониха !?!?!?!? Имаме графика и Човек с правилни и грешни решения. Всичко друго е губене на време !Сити, изумлението ти идва, защото мешаш трейда с религията - не че бог не е навсякъде, ама все пак са доста различни тези теми - религиозната случайно е зачекната тук, ти добре знаеш как се зачекват какви ли не теми във форума и това въобще не означава, че лично аз разчитам само на бог, НЕмолейки се пред икона (защото иконите са забранени в библията), да ми изкара сделките печеливши.
И не си мисли, че жените трейдъри разчитат на свръхестествени сили за успешна търговия.По-скоро на силна женска интуиция...
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (03-02-2013)
Да ти кажа от тия изброените нито един не съм чел да е особено вярващ, Нютон има доста разработки върху библията, но за жалост унищожана почти всичко преди да умре, та не се знае точно какво е писал.Иначе наистина щеше да е интересно четиво.Ако можех да пращам чилячета щях поне три да пратя,много от тия дето са атеисти не са учени ако ще и да са професори те са преписвачи и зубрачи.Имам предвид сериозни,задълбочени учени правещи изследвания в своята област,но не изследвания само да напишат дикторантура за да се издигнат в йерархията.Учени като Нютон Коперник,Айнщайн има и съвременни такива.
какво има да се изумяваш ... не си ли виждал хора с различно виждане от твоето, или Ганьо Балкански и на 55 г. да стане (нали на толкова беше), и тогава пак ще се изумява, че имало инакомислщи.
... смях до пръсване.... па да не говорим за жълтите ти стрелкички, че там кви молитви дръпна преди 2 дена.
![]()
Дааааамммм...... и Коперник май на кладата го качили точно от любов и преданост към религията
Умни мъже, които още преди векове са разбрали, че религията е да манипулира и контролира .......
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.