И аз това се чудя какво толкова стана.
Сега следва меренето на кой по-спама е по-малко спам.
И аз това се чудя какво толкова стана.
Сега следва меренето на кой по-спама е по-малко спам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Алба, не започнах аз към друг трябва да се обърнеш.
Странно, защото аз друго виждам:
Ти първа се обръщаш към ef4e. След това указваш, че си имала по 20 000км месечно, а после и че не би се возила с шофьор като ef4e.Какво значение има пола и за трейдърството и шофьорлъка.
Казват че парите нямат мирис, а имат ли пол?
Ефче, като човек който допреди година въртеше около 20 000 км месечно, въобще не бих се возила с шофьор като теб. Не смятам че добрия шофьор е този, който изправя косите на тези които вози и ги кара да скачат на въображаема спирачка.
Тоя маниер на шофиране за тия дето си правят надправери на околовръстното, често с летален изход.
Това първо доказва, че ти инициира спора. Второ държиш да се наложиш като по-знаеща и можеща(отново, както и ef4e e споменала) и трето, и да покажеш, че ef4e e дори некадърна.
На мен това ми изглежда а навярно не само на мен, доста грозна постъпка от твоя страна.
Хайде почна меренето на кой спама по спам, да не одобрявам тоя начин на шофиране независимо от мъж или жена и какво........................следва от това, естествено че ще се обърна към нея защото изказвам мисли във връзка с нейни такива.
И какъв е смисъла на мероприятие да си доказваме кой е ценен във виртуалното пространство.Сори, но както отдавна е ясно аз данък обществено мнение във форума не плащам и си живея добре така
Оleg -сигурна бях че ще се намесиш![]()
Да си дойдем на думата
Тестостеронът прави от жените трейдъри
Повишеното ниво на тестостерон може да обясни, защо едни жени избират рискованата професия на финансовите пазари, докато други предпочитат да градят по-стабилна кариера, съобщава Reuters, позовавайки се на изследване на няколко американски университета.
Студентки от женски пол в бизнес - програми MBA с повишено ниво на „мъжки" хормони са по-склонни да започнат кариера в сферата на инвестиционното банкиране от девойките с ниско ниво на тестостерон, съобщиха учени от Чикагския и Северозападен университет.
Учените подложиха на изследване 550 учащи се в MBA - програми в Чикагския университет. За целта била използвана слюнка. Учените измерили и размера на палеца им. Предишно изследване доказа, че дължината на пръста зависи от нивото на тестостерон в организма на майката по време на бременността.
И мъжкият, и женският организъм изработват тестостерон. Високото му съдържание в тялото обикновено е присъщо на мъжете и е определящ за някои индивидуални особености на характера като агресивност и склонност към риск.
Според Луиджи Зингалеса от Чикагския университет подобни изследвания могат да хвърлят повече светлина при половите различия при избор на професия, а бъдещите научни опити в областта трябва да разяснят механизма, по който хормонът влияе на главния мозък.
ef4e е от стойностните членове в този форум. А както станахме свидетели, благодарение на теб някои от другите такива членове бяха баннати. Не желая и тя да бъде, ето защо реших да се намеся.Хайде почна меренето на кой спама по спам, да не одобрявам тоя начин на шофиране независимо от мъж или жена и какво........................следва от това, естествено че ще се обърна към нея защото изказвам мисли във връзка с нейни такива.
И какъв е смисъла на мероприятие да си доказваме кой е ценен във виртуалното пространство.Сори, но както отдавна е ясно аз данък обществено мнение във форума не плащам и си живея добре така
Оleg -сигурна бях че ще се намесиш
Да беше мъж и да искаш да се доказваш че си повече от останалите, бих го разбрал, но за жена такова поведение....освен някакво психично заболяване да имаш, нямам друго обяснение
Както и да е. В игнор листата си ми, така че повече нито ще те чета нито ще ти отговарям.
Лек ден.
То ти че си живееш добре всички ние виждаме ...влизаш оклепваш всичко и после ни лук яла ни лук мирисала ...и невинна ..Във връзка с това ще те замоля относно мен никого да не ми коментираш постовете , да не ме цитираш дори да не ме четеш ....все едно ме няма аз също ще те игнорирамХайде почна меренето на кой спама по спам, да не одобрявам тоя начин на шофиране независимо от мъж или жена и какво........................следва от това, естествено че ще се обърна към нея защото изказвам мисли във връзка с нейни такива.
Оleg -сигурна бях че ще се намесишза да си осигурим комфорта във форумното пространстмо щото ако и аз реша да не плащам данък обществено мнение и да пиша каквото ми дойде и ако всички това направят тук ще стане не много приветливо място ... та надявам се молбата ми ще бъде разбрана ...аз повече с теб нямада се занимавам не се занимавай и ти ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !