Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Корекция - нямам нищо общо с община Септември и никога не съм имала, освен че съм минавала транзит с колата и са ме глобили един път там.Патенце, като гледам как боравиш с чичко Гугъл имам един въпросТи от как си се родила, да не би общ. Септември да е под военна блокада
Да не върлува някой вирус при вас
В тамошното училище, даскала казвал ли ви е, че Земята е кръгла*
* кръгла -форма наподобяваща овча дрихонка
Баща ми е военен, но докато беше командир, така и не обяви военно положение, заради мен, въпреки, че бях доста щураво дете намоменти.
Че Земята наподобява барабонка, но е с леко крушовидна форма го разбрах още преди да тръгна на училище, та не ми е направило особено впечатление като са споменали този факт.
Наистина не употребяваме тези думи по нашия край, ако това ти е тънката мисъл ?Нямаме и никакви турци, иначе щях да си удурдиша един приличен речников запас...
Пп: Наистина върлува един варицелски вирус сега при нас.
Последна редакция от Eli2356 : 13-01-2013 на 21:09
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
GGBG (13-01-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като говорите за коне, вижте как се ранообразяват ората
- Do you speak English?
- Yes!
- Name?
- Abdul Aziz.
- Sex?
- Three to five times a day.
- No, no...I mean male or female?
- Yes, male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer run too fast...
фицката (13-01-2013)
фицката (13-01-2013)
Пуснах заявка до алфа кентавър да ми пратят графиката, че всичко вече е в архива там.
----------
GGBG,
Двама приятели...
- Да знаеш Иван верно е педераст!
- Що? да не те е излъгал с мангизи?
- Неееее,бе..... аз в добрия смисъл.....
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
и това го има .като се замислих, не успях да се сетя за жена , на която да и е харесал the big bang theory.
явно хумора е или много мъжки или инфантилен . това не му пречи да е най-свежият ситком , който съм гледал , продължавам да гледам с кеф и си се хиля сам кат малоумен пред екрана![]()