И мойта секси патичка веч ти е любимка, нъл
https://forum.bg/showthread.php?625-...l=1#post269803
И мойта секси патичка веч ти е любимка, нъл
https://forum.bg/showthread.php?625-...l=1#post269803
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
чувек , пардон ваджайна бългериан, дет обича бира, нема начин да е лош чувек , пардон ваджайна бългериан
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (13-01-2013)
Бре, какъв пророк се извъди... Как разбра, че давам поводи за бой? Досега не са ме били, въздържали са се, но е добре човек да опита от всичко, особено ако е по д. в изблик на топли чувства.
Бе аз и сега си готвя много хубаво, нещо като вроден талант, но все се намира някой да ме изпревари. Главно майка ми. Затова и се примирявам да живеем заедно, да ми остава време за спамене по форуми и пр.; две в едно дали ще ни вземе някой? Или по-добре не, че и на мен да ми дойде ред най-после, но форум пространството ще изгуби още един безценен талант за flood по всички теми.).
Последна редакция от Eli2356 : 13-01-2013 на 19:37
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Щом говориш така директно, и аз ще съм директна (въпреки ласкавото изказване в средата на поста ):
Диалектна дума: Аратлик
Употреба: приятел
Произход: Хасково
Не може човек да е аратлик сам със себе си, нужни са двама по принцип...
Последна редакция от Eli2356 : 13-01-2013 на 19:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
фицката (13-01-2013)
Eli2356 (13-01-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
greedy (13-01-2013)
чифут, мн. чифути, м. Остар. Пренебр. Евреин.............Е чифути що не ?
А ве, я кажете тука има ли некъв смисъл или тъпизъм, че не мога да схвана кое точно е смешното
Тичал си зеления кон цял ден.Тичал,тичал и по едно време взело да се стъмва.
............
-Как ще си зелен бе,я се виж,че си син.
Коня се погледнал,плеснал се по челото и рекъл;
-Е еее,еба тия са събудили друг кон.
Това ми напомни един стааар виц от смътните времена на първоначалния "преход" (разграбване):
Един борец минал покрай огледало, но понеже бил пийнал, не се сетил кой е образът, който се отразявал, макар физиономията да му се сторила позната. Отишъл при шефа си и му казал:
- Шефе, в моята стая ме гледа втренчено един, но въобще не мога да се сетя от къде го познавам.
- Чакай да дойда да го видя и ще ти кажа - тръгнал с него шефът.
Отишли заедно в стаята, шефът погледнал в огледалото и извикал:
- Бунак, не ме ли познаваш, бе?! Това съм аз!
Ама бебче, моля те не употребявай думи, които ги няма в нито един речник, че положението става неспасяемо.
Последна редакция от Eli2356 : 13-01-2013 на 20:05
фицката (13-01-2013)