и това го има .като се замислих, не успях да се сетя за жена , на която да и е харесал the big bang theory.
явно хумора е или много мъжки или инфантилен . това не му пречи да е най-свежият ситком , който съм гледал , продължавам да гледам с кеф и си се хиля сам кат малоумен пред екранаЗа това е
По каналите вече за 3-ти път ги гледам и се хиля катоп за 1-ви
Кат оня : " Аааааааааа тоя не го знаех "
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Иванчо много си падал по една колежка, ама тя си имала гадже.
Един ден се решил и и предложил 1000 $ само и само да преспи с него. Тя му отказала, но той продължил да настоява.
- Хвърлям ги на земята и докато се наведеш да ги вземеш... каквото направя-направя.
Мацето се обадило на гаджето си, а той и казал :
- Поискай му 2000 , то докато се наведеш да ги вземеш, той нищо не може да направи.
......
Минал половин час, минал час...... пича звъни на мацето, а тя реве, та се къса.
- Какво става, мила?
- Гадината ми хвърли 2000$ на монети......
......
Извод - внимавайте с ПА и ММ-ма![]()
Последна редакция от plovcity : 13-01-2013 на 20:53
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Бе той наскоро обеща да ме учи на този непонятен за мен език, та добре са тръгнали с Грийди да му изпълняват обещанието.
----------
Няма, няма - особено след като този недотам лицеприятем за жените виц се повтаря за н-ти път в този форум.Тоя зеления кон, дет бил син ме сети за друг виц......
Вървяла си Червената шапчица в гората, среща я Кумчо Вълчо ............. пипнала се по главата Червената шапчица и възкликнала:
- Малииииии, ква съм пу...ка заспала.....
....... Та някой ако ви нарече ЧШ, дан съ чудите кой тва
----------
Сити вече ми е иззел блестящо функцията, така че... следи му отговорите.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, А предишния за монетките?
.................................................. .........................................
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Айде, до тренд, че почва хубаво филмче по НОВА с Джордж Клуни и Никол Кидман.
Предишният с монетките само доказва, че вица за червената шапчица има и мъжки вариант - Червеният шапок (в ролята на гаджето на колежката) май трябва да се казва .![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН