The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (12-01-2013)
Смятам, че зависи от отношението на жената към секса въобще и от това дали говорим за връзка или нещо друго.
Едно е секс за една нощ, друго е връзка, дали е професионалистка.
Както знаеш при жените нищо не е просто и логично.
Последна редакция от Novak : 12-01-2013 на 20:28
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мда, тпова е такаНо и знам, че появи ли се искра, лумва огън
----------
ЧакамИзненадай ме
-------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Е те това се казва наглост!........Пристига един местен гласур, мой познат, със СТРАХОТНААААААААААААААА гърла....... помолих гласура да напусне...... Вкарах си чара в действие и след половин час швабката искаше да я водя на дискотека. Съгласих се с уговорката да минем през стаята ми, за да се изкъпя и преоблека. ..... и се озовахме в леглото. По едно време приятеля се събужда и ме гледа ....... Поканих го да се включи и той се примъкна, а какичката си му го пое от раз. .....и оназ изведнъж като се разфуча..... вий и двамата мъ евахте, ти пари ли взе от този, плащайте ми сега, плащайте..... аз я грабнах и право в асансъора, пък моя Човек търчи отзаде с дрехите и. Нощната администраторка ми каза после, че няква чорлава си е тръгнала ядосана![]()
Кво е това гласур - да не е нещо като гланцов к.р? Нееее, принуждаваш ме да пиша големи глупости! ....
..
![]()
Горкътъ темичка - и тя отиде у гьола.
----------
Па току виж и отнесла нещо повече от хортуване...Както са загряли и без клиповете на GGBG, па с тях да не говорим...
================================================== =============================
Идвааам, даже и през банята няма да минавам, че вече минах по-рано... подаръци ще има за всич... пардон тебе от сърце.....
Последна редакция от Eli2356 : 12-01-2013 на 22:17
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Птичка миличка, морско пилеЕ те това се казва наглост!жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж жжжжжж
Кво е това гласур - да не е нещо като гланцов к.р? Нееее, принуждаваш ме да пиша големи глупости! .. ..![]()
..........................Не знам що така съм разменил буквите
От де го измисли тоз гланцов к.рАааааааааааа сетих се.... онзи в нощното ти шкафче
Събрахме се двама нимфомани
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ами даже два пъти така си го написал, стана съмнително...
Нееее - честно казано имам известна неприязън към такива изкуствени работи - не съм толкова загоряла и извратена, че да прибягвам до такива - има достатъчно естествени, ако пожелая.
Ако не беше пояснил, че е птичка, щях да си помисля, че гласур може да е и "човек, който се гласи за много, но накрая отнася нищо".
Пп: Стига моля ти се, че от смях, се задавих с кафето, което пия в момента - влезе ми в дихателната тръба, после се закашлях, изплюх го и си петньосах дамаската на дивана!
Пп: Събрали сте се, ама май... или юни - аз не съм за всеки.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 12-01-2013 на 22:53
За нещо такова ли си говорите?
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
... Май баш за такова говори той, но аз говорех за естествен гланцов, станал гланцов от усилена употреба - В началото може и матов да е бил!
![]()