• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Пазарна икономика в България

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Пазарна икономика в България

Затворена тема
    Страница 1 от 2424 1 2 3 11 51 101 501 1001 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 1 до 10 от общо 24231
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 02-03-2011 16:46 #1 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      stanislavnba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      stanislavnba не е на линия
      Форекс гуру
      Bosan

Моля, изберете категория: - Откажи
      stanislavnba е много добър stanislavnba е много добър stanislavnba е много добър stanislavnba е много добър Аватара на stanislavnba
      Начислени плащания
      1,716.50 USD
      Благодарности
      82
      Благодарили са му 370 Пъти в
      279 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X

Пазарна икономика в България

Преди малко написах нещо за пазарната икономика в България и по точно че такава не съществува.
      Аз имам личен опит от тази гледна точка. Пък и той е национален.
      Сами виждате как цените на повечето продукти тук се повишават и никога не спадат. В държава която беше в момент на криза и то най голямата от доста време насам ние направихме 5% инфлация за 2010.
      Като основни бяха покачване на хляба(уш заради покачване на царевицата , заради пожарите в Русия, които нас хич не ни касаят защото никой от България не внася царевица от русия, и цените се вдигнаха веднага след като станаха пожарите).
      Също покачване цената на мляко, и млечни продукти.
      Защо, от къде?? В света почти всички продукти от първа необходимост поевтиняха а при нас поскъпват...
      От къде...
      Принципно пазарната икономика гласи така:
      когато потреблението пада, цените падат..
      2010 година потреблението пада с повече от 10% ,
      2009 пак е някъде там(не ми се търси сега)...
      т.е. от 01.01.2009 до 01.01.2011 цените е нормално да са паднали с около 10-15 процента. (това е средно на повечето стоки)
      ако сложим и стандартните увеличения на горива и ток и такива стоки и тогава се пада инфлация от сорта на 1 максимум 2% за година.

Та кога мислите вие ще има пазарна икономика в България и изобщо възможно ли е такова чудо?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 02-03-2011 20:58 #2 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      greedforsuccess не е на линия
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

greedforsuccess има невероятно излъчване greedforsuccess има невероятно излъчване Аватара на greedforsuccess
      Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      Благодарили са му 239 Пъти в
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      В БГ има нещо си, но че не е пазарна икономика не е, това е ясно. По темата и да се говори също така, смисъл не виждам, но ето тук давам един линк към нещо, което прочетох снощи, което дава много добра представа за инфлацията. Обяснено е много достъпно и разбираемо и е добре да се прочете. 8 странички от лекция на Лудвиг фон Мизес
      http://www.easibulgaria.org/assets/v.../inflation.pdf

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

4. 03-03-2011 11:01 #3 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      stanislavnba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Форекс гуру
      Bosan

stanislavnba е много добър stanislavnba е много добър stanislavnba е много добър stanislavnba е много добър Аватара на stanislavnba
      Начислени плащания
      1,716.50 USD
      Благодарности
      82
      279 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      къде го намери това. ужас. толкова просто нещо го разтяга толкова много че ми се доспа .
      Това ми е пределно ясно. Аз съм чел бая по тези въпроси. Но това никаква роля не играе в България. Тук няма печатане на пари. Поради валутния борд. Нашите финансови министри и БНБ са си измили ръцете и изобщо не им пука кой какво прави. Те просто трябва да обезпечават българския лев за да е винаги 1.95583 .
      И точно поради тази причина инфлацията последните 2 години е абсурдна. В статията която си дал има пример за държавния работник който взима повече пари. Еми в БГ бяха уволнени бая държавни работници(слава на бога за това , ако съм аз МП ще уволня още 20% от всички държавни служители и ще заменя 50% с нови) и никакви заплати не бяха вдигнати. Имахме държавен резерв и за това не се вдигнаха и данъците. Потреблението както вече споменах падна много и продължава да пада. Но цените се качват. Търговците в българия винаги ползват извинения като , долара се качва или цените на горивата се качват или световната инфлация расте и в България също ????
      ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ? Няма един икономически фактор за покачване на цените(освен при петрола, там си е световно и ние сме в кюпа). И все пак всичко расте.. Дори което е най смешното, цените на жилищата спряха да падат и сега все още са надценени. Не може един от Пловдив да взима средно 450лв заплата и някога да си купи апартамент който струва 30 000 Евро. Ако този келеш си отделя цялата заплата (и нз как живее) и вземе най якия заем на света , ще му трябват 25 години да си изплати апартамента??? И това е общо взето минимална към средна цена на апартамент....

Според мен докато хората в нашата държава не се образоват малко и не спрат да са такива дебили и невежи , никога няма да има пазарна икономика.
      От 1 страна търговци, собственици и производители искат винаги по високи цени(по висок марджин) за да имат по големи печалби. И никога не правят компромиси.
      от друга хората никога не си отстояват правата. Обвиняваме правителството за нашите си проблеми, като ние сме тези които си ги създаваме.

Единственото хубаво е че дойдоха много големи супермаркети, които имат политика за ниски цени и намаления. Те го правят за да привличат клиенти но от това основно печели потребителя.
      Та има надежда и за нашата мизерия
      Последна редакция от privelege : 03-03-2011 на 11:07
      Благодарности  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

5. 03-03-2011 13:23 #4 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

greedforsuccess има невероятно излъчване greedforsuccess има невероятно излъчване Аватара на greedforsuccess
      Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от stanislavnba Виж мнението
      Според мен докато хората в нашата държава не се образоват малко и не спрат да са такива дебили и невежи , никога няма да има пазарна икономика.
      От 1 страна търговци, собственици и производители искат винаги по високи цени(по висок марджин) за да имат по големи печалби. И никога не правят компромиси.
      от друга хората никога не си отстояват правата. Обвиняваме правителството за нашите си проблеми, като ние сме тези които си ги създаваме.

Единственото хубаво е че дойдоха много големи супермаркети, които имат политика за ниски цени и намаления. Те го правят за да привличат клиенти но от това основно печели потребителя.
      Та има надежда и за нашата мизерия
      Важна е средата. Тук образованието е зле. Аз започнах да се образовам, чак след като завърших училище, вярно в университета научих ценни неща, но главното беше извън учебна дейност.
      Кои хора да си търсят правата като са гладни. Те започват да бъдат тъпкани от момента в който се родят и се възпитават в просешко мислене и да са доволни дори на факта, че биха имали работа. Правиш връзката нали
      Правителството прави много проблеми и тези които го съграждат, както и разните бизнесмени, така и чистите политици.
      Трудно е да храниш вълк с хляб и да чакаш да порастне, може и да умре А тук се получава нещо подобно, иска се много, и същевременно да се влага минимума, че дори и да се иска от работника да си плаща затова че е работил. Пазарна икономика тук не е имало и с оглед на случващото едва ли и ще има.
      Големите супермаркети са добри са и не са добри. Добри са защото има много стоки на куп и няма нужда да обикаляш, Но заплащането в тези маркети е ниско, всички искат да са мениджъри и в следствие на това много безработни. Продуктите постепенно стават все по-малко натурални.
      Вместо с развитието на технологиите живота на човека да се облагодетелства то става обратното. Сега и работата намалява и качеството на храните е ужасно. Вместо като се нахраня да се чувствам енергизиран аз умалявам. Като ям пилешко вместо да се наяждам аз огладнявам.
      И в такъв случай какво се налага, да си правя лична ферма в която да плащам на някого да ми отглежда храната, понеже масовата която се продава е боклук
      Та ниските цени в супермаркетите не означават че са единствено добро, защото в случая не са. А аз лично предпочитам да заплатя малко повече, но стоката да ми е качествена.

Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

6. 03-03-2011 14:35 #5 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      stanislavnba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Форекс гуру
      Bosan

Начислени плащания
      1,716.50 USD
      Благодарности
      82
      279 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Ха много часно го даваш. В супермаркетите има биохрана, има и здравословни продукти и на всички продукти пише консистенцията и т.н. А средата е такава защото хората са такива. Не може да очакваш едно правителство да оправи гимиите на миналите 20. И то да направи това с нищожен бюджет.
      А супермаркетите дават добри заплати. Просто хората в дадените градове се съгласяват на много ниски заплати( пловдив например).
      Това пак е вид пазарна икономика. Онова с полицейския фиш. Някой ми каза по хубуу да си го платя , ама аз ако си го платя ***** полицай ще си продължи да си слага фишове неправилно. И ако не се оплача и никой не се оплаче ще си продължава едно и също да е.
      Това е основното мислене тук. В един ресторант като седнеш и някой като се развика че салатата му била гадна или нещо не било доизпечено и всички хора го гледат на криво и му викат че е бил ****** и селянин за дето се разправял. А реалността е обратната, те са селяните и ******** а той е човека който си търси правата. Само че дори приятелите му са селяндури които като овце седят на масата и се озъртат все едно викат "Аз тоя не го познавам".
      Такава е ситуацията в цялата ни страна. И докато е такава, заплатите ще са ниски, хората ще мрънкат и нищо няма да се оправя, защото никой няма да знае че проблема съществува.
      Аз ако съм една голяма фирма и нито 1 от работниците ми не се оплаква от заплащането аз защо да им го увеличавам ???

А само не отговорих на това за средата.
      Тук вече средата е много по различна от тази преди 40 години. И хората би трябвало да са по различни но те са същите.
      Сега има хора които са учили в чужбина, които са работили в чужбина и т.н. Но мисленето си е едно.
      Аз не приемам това със средата. Аз съм израснал в ужасна среда. майка и баща със средно образование, без хубава работа в ужасен квартал..
      А смятам че съм постигнал и ще постигна много повече от хората които познавам.(за жалост за сега не съм по добре от всички тях )..
      Та средата е извинение. Не е причина. Причина са собствените им задръжки и комплекси и притеснения.
      И това , че според мен хората в БГ искат да са бедни и да нямат пари и да мизерстват.
      Те и за това го правят. Цигани са не само циганите ами и повечето българи .
      Последна редакция от privelege : 03-03-2011 на 15:36 Причина: 2bl posting
      Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

7. 03-03-2011 22:27 #6 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      И ти вярно казваш, но гледаш от своята камбанария. Преди няколко години и аз гледах по подобен начин, но напоследък взех да се очовечвам, не знам какво ми стана, сигурно е заради котката ми
      За фишовете си прав, така си е. Но едно е когато имаш време да се разправяш, което ще ти коства и повече, друго е когато си по цял ден на работа, а събота и неделя КАТ не работят и ако тръгнеш и да се разправяш ще си имаш проблеми и в работата, защото не всички сме си сам на себе си шеф. Пак казвам, съгласен съм с това за глобите, но в случая това е при теб, ти имаш свободно време. А някой, който работи например сутрин от 7-8 вечер до към 17:00-18:00 часа, кога да ходи. А това че може и семейство да има е отделен въпрос.
      Днеска се срещам с един съсед в Марково, понеже станали някакви вандалщини и онзи такъв ядосан се обяснява и вика на кой да се обадел, че той тоя районният може да е с тях(с вандалите), някав "****" работещ за 400-500лв или хайде 700 да е и няколко пъти каза ***** все едно тези които работят държавна работа са по-малко хора от останалите.
      За какво съгласяване говориш, че той народът си е притиснат към ниските заплати. То работата е дефицит ти говориш, че било ниско заплащането. Директно се казва "като не ти харесва отивай другаде". Това е масова практика.
      За ресторанта обаче не си прав мммм хич даже, аз хич не трая и ако на някой приятел му се сервира или даде нещо подобно ако той не възрази аз ще възразя заради него. Че аз започвам да мрънкам даже за една баничка ако не ми я дадат топла, какво остава за повече ядене.
      За храната пак не си прав обаче, доматите за пример ще ти дам, последните две три години почти не съм ял домати, сети се защо. Ял съм единствено когато съм бил извън града и съм видял да продава някоя баба или дядо от градината си. Ето такива домати съм ял. Тези в супермаркетите и дори и на пазара, са все едно гриза ябълки. Твърди и без аромат, това не е домат. Месото....последното месо което ядох с аромат и вкус и като ядох след това имах чувството че двойно кафе съм пил а беше даже леко мазно, беше преди година мисля от селото на вуйчо, не от магазина с разнообразните стоки.
      А ти ако си голяма фирма....ще подхождаш по същият начин "като не ти харесва, отивай другаде" Ти си шефът, каквото каже шефът, това е, няма значение дали е правилно или не....един другар ми каза за едно момиче което не искало да отива по-рано на работа и се размрънкало и съответно напуснала. Не знам що така. Но шефът си беше прав, понеже и шефът познавам. Странното е че подкрепих и момичето

Много ти голямо мнението....
      За средата...какво и е различното на средата ?! Родителите ни да не би да са различни. Това се предава през поколенията Учил до 7-ми клас някой в основното, баща му заварчик или строител майка му работила дежурна ръководителка, какви теми се говорят в къщи ?! После ако родителите нямат поне малко акъл, че да го изпратят поне в езикова където да срещне повече акъл, ще завърши обикновена гимназия, на която средният успех на всички е около 4-4.5. За справка на езиковата гимназия средният успех е над 5.50.
      И какво излиза от това, че 18 години то е възпитаван този човек, в скромност да се радва и задоволява с малкото. Дори и университет да завърши то мозъка му е промит и фиксиран в предишните рамки. Имам един познат който завърши матаматика и информатика. Работи като софтуерен разработчик след това няколко години, Изкара и курс по...нещо си за програмиране. И няма грам стремеж за развитие. Женен и с малко дете. Накрая се заби, като учител за някаква 3 цифрена сума, с оправданието че нямало друго. Ей това е от средата му, привикнал е към това и да, той самият не иска промяна.
      Но комплексите и задръжките се придобиват, не са точно извинения. Но почти всеки един такъв се е предал отдавна.
      И виж какво се получава, когато родителите са например, единият зъболекар другият главен прокурор. Или пък бизнес с някаква търговия, където всяка втора дума е за правене на пари и детето се възпитава да бъде по-добро и да изгради сензитивност към слабостите на потенциалната жертва, нюх към атака, сътрудничество, да знае как да постъпва в ситуациите и да се учи бързо. Е за това средата е мноооого важна. Още помня когато бях 4-клас и се връщам от училище и разбирам как майка ми осъществила някаква покупко-продажба на имот, начинът по който се отнасяше с клиентите и различни ситуации. Чувството беше все едно бях на върха на хранителната пирамида. Това още като съвсем малко момченце. После станаха разни истории и нещата бяха вече различни.
      Всеки може да стане човек, но на някои не им е толкова лесно, особено когато стремежът им се е изпарил.
      Последна редакция от privelege : 04-03-2011 на 11:28 Причина: 2bl posting
      Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

8. 04-03-2011 10:54 #7 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      stanislavnba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Форекс гуру
      Bosan

Начислени плащания
      1,716.50 USD
      Благодарности
      82
      279 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Във всяка държава ги има овцете, и общите работници. Така и трябва да бъде, нали някой трябва да работи и да не се оплаква . В западната част от света(че вече и в източната) хората без значение какви са им мечтите си търсят правата. Без значение дали е учител в гимназия или адвокат по наказателно право, хората си търсят правата когато са ощетени.
      В България е обратното, без значение дали си учител или адвокат не си търсиш правата. Казвам го със 100% сигурност защото познавам адвокати и съдии и т.н. и никой не си търси правата. Има изключения, заради които все си мисля че има надежда, НО 99% от българите са ЩРАУСИ. Като ги подгониш те си заравят главата в пясъка.
      Докато не си извадят главите никога няма да взимат достатъчно пари, без значение дали са учители или каквито и да е, и никога няма да се оправи обслужването и хората...

Ако отидеш и подадеш жалба, след това се чувстваш удовлетворен че си направил правилното нещо.
      Като се прибереш вкъщи и мрънкаш на жена си и се оплакваш на нея че нещо ти се е случило нито се чувстваш добре нито тя се чувства добре.
      И за това всички дето вървят по улицата са с едни убити физиономии и изглеждат все едно си им откраднал вафлата.

Благодарности  

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

9. 04-03-2011 11:50 #8 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Тук вече съм напълно съгласен с теб Добре си се изказал. За мрънкането особено подкрепям на 100%.

Благодарности  

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

10. Следният потребител изказва благодарност на greedforsuccess за полезния пост:

TINO (05-07-2012)

11. 04-03-2011 12:35 #9 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      stanislavnba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Форекс гуру
      Bosan

Начислени плащания
      1,716.50 USD
      Благодарности
      82
      279 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Ще подкрепяш ами. Ти гледай след време като стана министър на финансите или МП, тогава никой няма да ма подкрепя , като ги уволня всички ..
      Тука трябват радикални промени от радикални управници. И има нужда от повече хора наистина в управлението които да искат да помагат и да се развива държавата.
      Все още сме на поколението от хипер мързеливци които са отишли там заради тлъстата пенсия и безхаберния живот.
      Ама ще трябва и народа да се потруди не само онея там мързеливци

Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

12. Следният потребител изказва благодарност на stanislavnba за полезния пост:

TINO (05-07-2012)

13. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    14. 04-03-2011 22:29 #10 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Много си се натегнал. Не било само при мен значи
      Давай с това, което правиш сега. Когато се оправиш и си върнеш старите обороти едва ли ще мислиш за политиката

Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

Затворена тема
    Страница 1 от 2424 1 2 3 11 51 101 501 1001 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти