Изчервих се от срам....... от кръста надоле ......................
Изчервих се от срам....... от кръста надоле ......................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Малко духане и мен ми мина...... Найш къф вятър бръсне на терасата......![]()
Какво да отнеса, голямо момиче съм вече.......................................... ..Е те това се казва наглост!![]()
Кво е това гласур - да не е нещо като гланцов к.р? Нееее, принуждаваш ме да пиша големи глупости! ....
..
![]()
Горкътъ темичка - и тя отиде у гьола.
----------
Па току виж и отнесла нещо повече от хортуване...Както са загряли и без клиповете на GGBG, па с тях да не говорим...
================================================== =============================
Идвааам, даже и през банята няма да минавам, че вече минах по-рано... подаръци ще има за всич... пардон тебе от сърце.....
----------
Така си е .................................................. ........, взаимните неща са най-хубави
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Plovcity, хубаво си направил - да се разхладиш от изчервяването.. Само не се разбра вятъра ли те е духал или ...![]()
При нас пък днес времето беше много топло и спокойно, въпреки че прехвърчаха снежинки по едно време. Даже сега небето е толкова ясно, че се виждат всички звезди.
На мен пък още не ми е минало изчервяването, осве и аз да навестя терасата или съседната стая, където спи мъжо или едно друго място, където ме чакат....
Мислят само за собственото си удоволствие и не им пука въобще за чуждото, камо ли да го слагат наравно.
Такива, дето си мислят за аналите, изхвърчат не само от аналите, а и от всякакви бъдещи шансове да се проближат до тях. По-скоро се приближават до шансове да им влезат на тях в аналите.
Последна редакция от Eli2356 : 12-01-2013 на 23:24
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Като заприказвахте за анали, та са сетих виц....
Ядосана циганка влиза в аптеката
- Другарке, аналгина не ми помага, дай мо оралгин!
Сити,.....
Абе груповият кекс може да не се окаже от най-приятните изживявания ...
-------------------------------
Хубави са, ако огънят, който лумва от искрата не гори само в единия човек, а случайно прехвръкне някоя искра и към другия, която пък също случайно намери благопрятна обстановка да се разгори.![]()
Ихаа,ама тука бая сте се разгорещили,темата можем да я прехвърлим в някой еротичен сайт,ситито се засрамил вика,явно е млад и зелен още има няма 13г.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още не е изскочил някой да мери дължина, фи-то и КПД-то е те тогава ще стане мазало...................................... ...........