Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Та значи Фицката бе на 23 години и се движеше по Черноморието. Имах стая в един хотел за цялото лято, в която оставах да спя по някога, но мой приятел живееше в нея. Та една вечер скучая в бара на хотела и си хортувам с бармана. Пристига един местен гларус, мой познат, със СТРАХОТНААААААААААААААА гърлаЛигави се, чупи стойки и повтаря : " Аз съм мис сюрприз"
Фицката подпали моторетката и понеже имах някакви дребни позиции в района (такива бяха годините
) помолих гларуса да напусне незабелязано бара. Онзи се размрънка, че бил пръснал еди колко си лева по нея вечерта и че съвсем валат щял да е.... Та аз като добра душа му хвърлих някой лев и нашият Човек се изнесе. Вкарах си чара в действие и след половин час швабката искаше да я водя на дискотека. Съгласих се с уговорката да минем през стаята ми, за да се изкъпя и преоблека. Качихме се, моят Човек спи вътре, заиграхме се с момичето и се озовахме в леглото. По едно време приятеля се събужда и ме гледа : - Кво прайш бре ? . - Ами лашкам, не виждаш ли
Поканих го да се включи и той се примъкна, а какичката си му го пое от раз. Било квот било, свършваме и оназ изведнъж като се разфуча .....
Кво стана тука, вий и двамата мъ евахте, ти пари ли взе от този, плащайте ми сега, плащайте..... Ние гледаме кат абдали, щот всичко беше ОК и изведнъж луда истерия. На нощното шкафче имаше едно огледало, тази лудата го грабна и взе да замахва към мене
Моят приятел и мина отзаде, взе огледалото, аз я грабнах и право в асансъора, пък моя Човек търчи отзаде с дрехите и. Нощната администраторка ми каза после, че няква чорлава си е тръгнала ядосана
![]()
Последна редакция от фицката : 12-01-2013 на 22:16
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (12-01-2013)
мислех си , че ще е по-вулгрна...така може.........Та значи Фицката бе на 23 години и се движеше по Черноморието. Имах стая в един хотел за цялото лято, в която оставах да спя по някога, но мой приятел живееше в нея. Та една вечер скучая в бара на хотела и си хортувам с бармана. Пристига един местен гласур, мой познат, със СТРАХОТНААААААААААААААА гърлаЛигави се, чупи стойки и повтаря : " Аз съм мис сюрприз"
Фицката подпали моторетката и понеже имах някакви дребни позиции в района (такива бяха годините
) помолих гласура да напусне незабелязано бара. Онзи се размрънка, че бил пръснал еди колко си лева по нея вечерта и че съвсем валат щял да е.... Та аз като добра душа му хвърлих някой лев и нашият Човек се изнесе. Вкарах си чара в действие и след половин час швабката искаше да я водя на дискотека. Съгласих се с уговорката да минем през стаята ми, за да се изкъпя и преоблека. Качихме се, моят Човек спи вътре, заиграхме се с момичето и се озовахме в леглото. По едно време приятеля се събужда и ме гледа : - Кво прайш бре ? . - Ами лашкам, не виждаш ли
Поканих го да се включи и той се примъкна, а какичката си му го пое от раз. Било квот било, свършваме и оназ изведнъж като се разфуча .....
Кво стана тука, вий и двамата мъ евахте, ти пари ли взе от този, плащайте ми сега, плащайте..... Ние гледаме кат абдали, щот всичко беше ОК и изведнъж луда истерия. На нощното шкафче имаше едно огледало, тази лудата го грабна и взе да замахва към мене
Моят приятел и мина отзаде, взе огледалото, аз я грабнах и право в асансъора, пък моя Човек търчи отзаде с дрехите и. Нощната администраторка ми каза после, че няква чорлава си е тръгнала ядосана
333333333333333333
фицката, хахаххахаххахахаххаха, тая се е почуствала прекарана, в буквалния и в преносния смисъл
bobi3x, ти па какво очакваше да каже![]()
е има ги , ама хайде студентски град да не ние мерило....
----------
от къде да знам, нещо неприятно.....![]()
44444444444444
фицката (12-01-2013)
Че съм объркал отворчето на гаджето с онова на приятеля
Е такъв случай нямам
Случвало се е с една друга да направя грешка
Точно се засилих и тя вика : " ОООООООООООООООООООООООО
...... " Питам : " Кво стана бре
" А тя : " Ми обърка дупките
"
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН