Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Двамата големи.... то колко по-големи има. Аз пък съм си правила лично проучване и статистика за астрохарактеристиките на най-богатите хора в света, ама е в екселски файл и не е сега момента да я пускам, но тези дни може да си поиграя...И за какво призвание се борим в тази среща, може би коя от двете зодии е по-големия донор на финансовите пазари
Количеството не винаги преминава в качество
Беше ми любопитно двамата големи какви зодии са и чичко Гугъл ме информира: Сорос- 12.08(лъв), Бъфет- 30.08(дева)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами личи ти и то много, явно си типичен. Имам познати водолеи и ги разпознавам по много неща... не знам дали ще мога да се изразя правилно. Да речем по дистанцираната приветливост, непукизма, интелигентността, принципното приятелското отношение към всичко и всички... и сякаш се носят над нещата. И други има, но да не изброявам всички, просто се усеща.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами личи ти и то много, явно си типичен. Имам познати водолеи и ги разпознавам по много неща... не знам дали ще мога да се изразя правилно. Да речем по дистанцираната приветливост, непукизма, интелигентността, принципното приятелското отношение към всичко и всички... и сякаш се носят над нещата. И други има, но да не изброявам всички, просто се усеща.право в десятката !!!!!
.......................................нямам какво повече да добавя ......
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Eli2356 (06-01-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Аха и са кот питони Или та душат или та блъскат у главата все едно че с чук та удрятАми личи ти и то много, явно си типичен. Имам познати водолеи и ги разпознавам по много неща... не знам дали ще мога да се изразя правилно. Да речем по дистанцираната приветливост, непукизма, интелигентността, принципното приятелското отношение към всичко и всички... и сякаш се носят над нещата. И други има, но да не изброявам всички, просто се усеща.![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кви питони та гонят тебе и кви чукове
.................................................. .................................................. .........................................
Ами имаше някъде на коя зодия каква змия отговаря, но си спомням само първите 6
.................................................
Козирог -кротал или гърмяща змия
Водолей -Питон питона е удушвач и убива жертвите си с удар на главата си като я използува подобно на боен чук
Риби -Анаконда - Олееелеее
Овен - Очиларка
Телец - Кобра
Близнаци - Боа -Ленива и красива
Рак - пепелянка - с мълненосни реакции
Лъв - някаква щарена и неотровна змия беше
За останалите не се сещам
Ей тука има едно ,ама не ще да се зарежда
http://snake.alle.bg/%D0%B7%D0%BC%D0...8%D1%82%D0%B5/
Последна редакция от saxsten : 06-01-2013 на 15:15
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване