Змиите са много странни организми. Нито са бозайници, нито крака имат![]()
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Змиите са много странни организми. Нито са бозайници, нито крака имат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
saxsten, отваря се сайта но няма изписани наименованията на змиите
но все пак ми хареса за зодия Близнаци - Боа
ето какво избарах и аз
Европейските зодиакални характеристики на хората, родени в годината на Змията:
Козирог: Змия философ. Извънредно умна, но прекалено абстрактна.
Водолей: Скрита, тайнствена, еротична Змия.
Риби: Водна Змия. Отличава се с изключително хладнокръвие.
Овен: Змия питон. Пазете се от нейната прегръдка!
Телец: Змия изключение! Вярна, очарователна, неотразима.
Близнаци: Змия на квадрат! Хитростта и лицемерието й се умножават по мъдростта и интуицията.
Рак: Змия сомнамбул. Не вярва дори и на себе си.
Лъв: Змия очиларка. Обожава домашния уют и умира да живее в него.
Дева: Практична Змия. Винаги достига по най-краткия път до целта.
Везни: Твърде вежлива Змия, за да е честна истински. Пазете се от нейните уловки, може да хипнотизира!
Скорпион: Похотлива Змия. Винаги ще се опитва да застави партньора си да се измъчва от дълбока ревност.
Стрелец: Решителна Змия. Достига целта си, макар и не по най-привлекателния път.
Последна редакция от daniwin : 06-01-2013 на 15:29
То пак добре, че и толко се сещаш. На мен пък ми се отваря, но само картинки виждам. Ей това излиза, че съм аз в змийски образ - боа - "красива и ленива" (поне съм шаренка за разлика от вас, раците)Кви питони та гонят тебе и кви чукове
Ами имаше някъде на коя зодия каква змия отговаря, но си спомням само първите 6
Козирог -кротал или гърмяща змия
Водолей -Питон питона е удушвач и убива жертвите си с удар на главата си като я използува подобно на боен чук
Риби -Анаконда - Олееелеее
Овен - Очиларка
Телец - Кобра
Близнаци - Боа -Ленива и красива
Рак - пепелянка - с мълненосни реакции
Лъв - някаква щарена и неотровна змия беше
За останалите не се сещам
Ей тука има едно ,ама не ще да се зарежда
http://snake.alle.bg/%D0%B7%D0%BC%D0...8%D1%82%D0%B5/
, а истинският ми облик е това
Утре ще пиша едно продължение, че стана време за сън вече...
Последна редакция от Eli2356 : 11-01-2013 на 00:19
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Интересно това за змиите,а има ли някой хороскоп разглеждащ хората като оръжия,той не е астрологичен или някаква друга мистика ,а по скоро социален.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Животът е борба, всеки го знае. Може би затова ние се раждаме под знака на едно оръжие, което символизира нашето поведение спрямо живота. Така че въоръжете се със смелост и воювайте срещу съдбата си... с равностойни оръжия.
КЪСИ ОРЪЖИЯ
1. Нож: 24 август - 23 септември. Зодия Дева Земен знак.
2. Кама: 21 март - 20 април. Зодия Овен. Огнен знак
3. Касапски нож: 22 юни - 22 юли. Зодия Рак Воден знак.
4. Кинжал: 24 октомври - 22 ноември. Зодия Скор*пион. Воден знак.
СРЕДНО ДЪЛГИ ОРЪЖИЯ
5. Топуз:22 май-21 юни. Зодия Близнаци. Въздушен знак.
6. Боздуган: 21 април - 21 май. Зодия Телец. Земен знак.
7. Брадва: 19 февруари - 20 март. Зодия Риби. Воден знак.
8. Верига: 24 септември - 23 октомври. Зодия Везни Въздушен знак.
ДЪЛГИ ОРЪЖИЯ
9. Сабя: 23 юли - 23 август. Зодия Лъв. Огнен знак.
10. Копие: 22 декември - 20 януари. Зодия Козирог. Земен знак.
11. Прашка: 21 януари - 18 февруари. Зодия Водолей. Въздушен знак.
12. Лък: 23 ноември - 21 декември. Зодия Стрелец. Огнен знак.
Това е според Арабски хороскопи - Произходът им е шумерски. Появили са се в северната част на Арабския полуостров, по-точно в древна Месопотамия, по земите между Тигър и Ефрат, в епохата на усилени асгрологически и математически издирвания. Заедно с арабската цивилизация те се разпостранили по целия Средиземноморски басейн и стигнали чак до Мавритания и най-южните предели на Сахара.
Малко писмени следи са останали от тези хороскопи и при това са забулени в тайна, а достъпът до тях е почти невъзможен. Ако случайно някой има късмет да ги открие, това не е кой знае каква сполука, защото тълкуването им е изключително трудно. Единствено онова, което се е предавало от уста на уста през вековете, е помогнало да се възстановят, благодарение на гадатели и ясновидци.
А ето и описанията 1 и 2.
Последна редакция от Eli2356 : 11-01-2013 на 01:15
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
hanuman (11-01-2013)
за друго ставаше въпрос разлгеждаше се човека в какво населено място е роден с колко жители какви са родителите му с какво образование и др.такива и според това се определяше оръжието и шанса да сполучи в живота си.Пак бяха такива къси ,средни и дълги.
Това е другата страна на монетата - не по-малко важна, но не мисли, че всичко се определя от тази страна на монетата. Много от успелите хора са успели благодарение на себе си, а не на произхода и образованието си; на характера си, а той има оттенък и в зависимост от датата и часа на раждане. Лично съм се убедила в това. Макар че не само това е фактора.
Хич и не го мисля това но се чудя къде го бях гледал такъв хороскоп в спиралата ли беше или някъде другаде но беше преди години.Това е другата страна на монетата - не по-малко важна, но не мисли, че всичко се определя от тази страна на монетата. Много от успелите хора са успели благодарение на себе си, а не на произхода и образованието си; на характера си, а той има оттенък и в зависимост от датата и часа на раждане. Лично съм се убедила в това. Макар че не само това е фактора.
Е, да, но това вече няма нищо общо с датата и часа на раждане, нито с географските координати на мястото на раждане. Звучи ми повече като забавно четиво, а не като нещо сериозно, каквато е астрологията - това е много древна наука с елементи на астрономия, математика и психология.
Пак беше арабско и не беше забавно и ако искаш ми потърси мненията в колко време на демо от профила ми от днес,вече вчера.Е, да, но това вече няма нищо общо с датата и часа на раждане, нито с географските координати на мястото на раждане. Звучи ми повече като забавно четиво, а не като нещо сериозно, каквато е астрологията - това е много древна наука с елементи на астрономия, математика и психология.