Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Лелеел милата ми темичка изпаднала в забвение .....оня ден Ели ме подсети за нея като търсеше зодията на Фицката .....ами тук повечето са си казали кой какъв е ....айде молим новите които не са се отчели да се попълнят и изгласуват щото статистика градиме тука ....![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Лелее, много интересна темичка по едно от хобитата ми. Браво, Ефче!А пък за тебе нямах почти никакво съмнение, че си водолей.
Аз ще се разпиша, ама да дайде и Олег да се разпише за нашия отбор.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
личи ли ми много
и как по точно разбра ?
а Олег си е разписан ама тогава беше с партизанско имесега пак да се разписва ....
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Браво бе хора за 40 минути 3 -ма се отчели в анкетата ....я по сериозно се отнесете към този глобален проблем !
гейша -философ
Аз съм зодията на Бъфет, айде познайте да видим.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм зодията на Бъфет, айде познайте да видим. ................................И за какво призвание се борим в тази среща, може би коя от двете зодии е по-големия донор на финансовите пазари
Количеството не винаги преминава в качество
Беше ми любопитно двамата големи какви зодии са и чичко Гугъл ме информира: Сорос- 12.08(лъв), Бъфет- 30.08(дева)
Ееее хич не ни изненада .....тук инфо има всякакво ....ясно че си дева
![]()
гейша -философ