REDA (06-06-2013)
По темата -това ще правя довечера.
Телешкки пепър стек.
Подбира се хубаво телешко месо филе или вайсбрат също става.
Нарязва се на 2 см и се слага някой друг час да кисне в прясно мляко, ако има време, ако няма може и направо да се готви.
Непосредствено преди да се прави се изважда, подсушават се добре и се овалват в сол и счукан черен пипер, аз използвам смес от три пипера.
Слага се едно тиганче на котлона на около 80градуса- да не е много силно, че ще загори.
В него парченце масло и малко олио.
Пържи се по 3-5 минути от всяка страна, в зависимост как го обичат алангле или по-запечено.
Гарнитура пюре от грах и пюре от картофи.
Пюрето от грах се прави по същия начин като картофеното.
Ако има мента е добре да се добави.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak, Телешкото го уважавам само като кайма - 30% към прасешкото. Иначе си е като подметка.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
То си е изкуство да се приготви, аз доста готвя с телешко.
Едно време се е смятало по европеско, че говеждото е храна на аристокрация, а свинското на простолюдието, ако въобще е имало месо за населението
Пък и прасето яде всичко, докато теленце е по-капризничко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еееее.... тя котката още по-капризна относно това, което яде, ама..... ако ти приготвя котка на тиган в масълце? м???
Е такова няма да ям .
Явно не си ял добре приготвено телешко -никак не е за отказване.
После ще ви напиша една рецепта на Тулуз Лотрек с телешко, уникално става.
Mииии.... докато не ти го опитам, съм скептичен.
.................................................. .................................................. ......
Пууууу, как можа?! Сериозно? Докога ще ми върви все на таквиз?Дано си по-различен от мъжа ми. Струваш ми се коренно различен, чак не мога да повярвам, че си Рак.
Ами нахалничка съм си - като змия съм - увия ли се веднъж, все повече се омотавам и притискам, накрая нема мърдане, така че бегай, докато е време.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 03-01-2013 на 17:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Опаа
Не било вълчица ,ами боа удушвач
Много обича мальки прасьонца![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Пууууу, как можа?! Сериозно? Докога ще ми върви все на таквиз?Дано си по-различен от мъжа ми. Струваш ми се коренно различен, чак не мога да повярвам, че си Рак.
Ами нахалничка съм си - като змия съм - увия ли се веднъж, все повече се омотавам и притискам, накрая нема мърдане, така че бегай, докато е време.Те близнаците, дет от един уй са излезнали, са различни, ти сега зодии
Кога че ви доде ъкълот
Ти да ми се увиееш веднъж .....![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)