Туй много спeциално, бе GIO! Барбекюто е модерна форма на лятно угощение, a в случая и зимно. Единственото, което ми идва наум е една проста, но хубава (като тийнейджърка) рецепта.
Взима се свинско месо, но не и от Фицката. Месото се реже напречно на жилките на равни късове. Най-добре месото да е от врат (не отврат, а от врат). Късовете да са с еднаква дебелина, за да се изпече равномерно. Ако има места, които все пак остават по-дебели, се правят няколко нареза по тях.
Маринова се поне 2 часа с цел да се придаде аромат, вкус и крехкост на месото. За 1 кг. месо: смес от 4 с.л. бяло/червено вино/ракия/водка, 4 с.л. соев сос, 2 с.л. зехтин, смлян черен пипер, кимион (не го понасям) и чубрица на вкус + 1 с.л мед или 1 с.л. горчица.
Когато огънят премине в жар месото се нанизва на шишчета като се редува с лук, разрязан на 4 или се слага на тая маша, дето се вижда на снимката и се пече. Може да се редуват и с чушка, сланина, парче картоф и гъби, освен лук.
----------
Браво не теб, на интуицията и фантазията ти! И без да си ме виждал и опитвал разбра, че съм такава.Вие млада госпожице сте толкова извратена, колкото и предполагахМоля да не бъда разбиран погрешно, тъй като това е във Ваш плюс. Експериментирайки заедно, можем да постигнем нечувани резултати, които да придадат изцяло нов облик на сексологията и да направим така че Кама Сутра да изглежда като буквар за бавноразвиващи се първокласници
За Ваше разочарование бих желал да Ви уведомя, че аз не се нуждая от интелектуална половинка, още повече долетяла от космоса ( което е предпоставка за облъчване с радиация или заразяване с някой космически вирус ), а единствено от добре изглеждащо тяло върху което да приложа вижданията си, породени по време на кошмари след тежка злоупотреба с коктейл от екстази,хероин и кокаин съпроводен от цигара с марихуана .Значи да подразбирам, че и ти си такъв...?
Може направо и Кама Сутра II за напреднали да напишем![]()
Ще стане хит.
Немам космически вируси бе, спокойно, само космически умения.
Айде са не се прави на ударен - нали като щеше да ме взимаш ми инспектира и интелекта. Значи не си съвсем обикновено животно, а имаш и наченки на интелект, макар и замъглен от редовна злоупотреба с наркотични коктейли. Но така или иначе не ни и трябва интелект за целта, де ...
Последна редакция от Eli2356 : 14-12-2012 на 00:25
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
фицката (19-12-2012)
Ако ПРАСИТО е тука да махне с опашка
и да напомни за своето съществуване пък
аз ще му кажа какво къкри на печката в момента !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (06-06-2013)
ПРАСЧО бях много зает и сега съм,
но ще гледам и другия, че да не изтърва
преминаването над 1,3283 !!!
Та значи къкрише малко повече от 3 часа
едно дебело черво вариациите на което
са бумбар, бахур, кървавица, баба и т.н.
Сега ще изясним цялата процедура.
Да кажем, че това хапване е БАБА !!!
Това се прави от разни месца и се пълни в
дебелото чарво на ПРАСИТО. Та значи докато
кебапа още се проготовляваше РЕДА седна и
наряза следните неща на ситни хапки:
белия дроб целия дето беше на МИРКО;
една четвърт от черния дроб, цялото сърце,
двете малки РИБИЦИ и шарено месо със сланинка от гърдите.
Общото количество на матриала е 5-6 кила.
Червата се чистят особенно усърдно, дерат, щавят се и т.н.
че бая насмърдяват. Обълно се поръсват отвътре
и отвън с ронен джожен и риган.
Та РЕДА като хапна кебап, пиина ракия и венце
вечерта седна на машината и напълни шесте БАБИ.
На другия ден рано сабахлен се яде с нещо много
лютиво - лютиви чушки да кажем Шипка или многоооо
лютив червен пипер както и се слага оцет със смачкан чесън.
Требе човек да се припоти повече отколкото би се изпотил,
ако буха с най-голямата МОТИКА по обяд в най-голямата жега)
Как се прави БАБА.
Слага се в една голяма тенджура. Сипва се студена вода да я
покрие един два пръста с два дафинови листа и 10-на зърна
черен пипер. Вари се към три часа и в момента когато почне
да се къса се сипват и две три шепи ориз. Засолва се.
Наздраве и да Ви е сладко !!!!
ПРАСИ а ????
П>П>ФИЦЕ плюскал ли си подобно???
А по спанско????
П>П2>Щом организатора на темата си трае
аз няма да давам рецепти известно време !!!![]()
Последна редакция от REDA : 19-12-2012 на 18:23
Тез свински бузи за ко ти са сами??
Пача без крака не става по принцип??
Сложи Ухо и опашка даже !!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (06-06-2013)
Трупаш ти мазнотии ПРАСЬО !!!
Гъбения ????
Ку питаш за гъбения сосей така го прайм :
Запържвам лук у масло, добавям гъбките и настъргано морковче, по-късно лъжица брашно, бяло вино, телешки булъон, сол и черен пипер![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН