Абе... тоя линк... за малко околните да ме видят какво гледам. Добре, че поне звука бях спряла, та и не ми се стори толкова отвратително, колкото твърдиш, че е.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (06-06-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Айде да не мешаме хората с животните... ммм... макар че понякога може да е много приятно.
Един ден ще стигнеш до истинския извод, а именно, че не сме от една порода, ами направо, че аз съм ти в женски род, твойта космическа интелектуална половинка.Но аз физически съм доста целомъдрена, не ме слушай какви ги дрънкам. Може да се гмурна в низините на греха и да изляза оттам чиста като момина сълза... преживявайки неописуема емоционална болка, която ме пречиства още повече.
А бе, Фицка, като сме в темата за храненето, да те попитам, ти докога ще продължаваш с този фитнес? За кой/я се гласиш толкова? Тя, жена ти и без това те е взела и едва ли ще изпусне такова ценно прасенце, макар и нефитнесово. Ако се гласиш за мене - аз си падам по по-закръгленки. Така че ти поствям за цел да качиш няколко килца, изпробвайки лично всяка рецепта, написана тук, че като ти дойда на предсмъртно свиждане преди Коледа да не се разочаровам много от физическия ти вид и да не ми дойдеш много жилав след това при консумацията.
Последна редакция от Eli2356 : 09-12-2012 на 23:19
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Вие млада госпожице сте толкова извратена, колкото и предполагахАйде да не мешаме хората с животните... ммм... макар че понякога може да е много приятно.
Един ден ще стигнеш до истинския извод, а именно, че не сме от една порода, ами направо, че аз съм ти в женски род, твойта космическа интелектуална половинка.Но аз физически съм доста целомъдрена, не ме слушай какви ги дрънкам. Може да се гмурна в низините на греха и да изляза оттам чиста като момина сълза... преживявайки неописуема емоционална болка, която ме пречиства още повече.
А бе, Фицка, като сме в темата за храненето, да те попитам, ти докога ще продължаваш с този фитнес? За кой/я се гласиш толкова? Тя, жена ти и без това те е взела и едва ли ще изпусне такова ценно прасенце, макар и нефитнесово. Ако се гласиш за мене - аз си падам по по-закръгленки. Така че ти поствям за цел да качиш няколко килца, изпробвайки лично всяка рецепта, написана тук, че като ти дойда на предсмъртно свиждане преди Коледа да не се разочаровам много от физическия ти вид и да не ми дойдеш много жилав след това при консумацията.Моля да не бъда разбиран погрешно, тъй като това е във Ваш плюс. Експериментирайки заедно, можем да постигнем нечувани резултати, които да придадат изцяло нов облик на сексологията и да направим така че Кама Сутра да изглежда като буквар за бавноразвиващи се първокласници
За Ваше разочарование бих желал да Ви уведомя, че аз не се нуждая от интелектуална половинка, още повече долетяла от космоса ( което е предпоставка за облъчване с радиация или заразяване с някой космически вирус ), а единствено от добре изглеждащо тяло върху което да приложа вижданията си, породени по време на кошмари след тежка злоупотреба с коктейл от екстази,хероин и кокаин съпроводен от цигара с марихуана .![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
На домакина ПОЗДРАВЛЕНИЯ за отличието на темата за м.ноември
В темата за Е/Д прочетох коментари,че телешкото месо е подметка и др.такива.Тук ви предлагам една рецепта и се надявам да си промените мнението за телешкото месо.
Изчиствате и нарязвате моркови ,надлъжно на 4 и след това напречно на около 5 мм.Морковите в зависимост от количеството което приготвяте трябва да са 5 -10 броя.
Изчиствате и нарязвате ПРАЗ лук/специално за РЕДА/2-3 стръка,надлъжно на 4 и напречно на 1-1,5 см.
В една тенджера загряваме олио.Пущаме телешките пържоли да се запечатат /да побелеят/от двете страни.Вадим и подреждаме в тава.В олито от запържванета пущаме морковите и праза,слагаме малко вода,сол,чубрица,чер пипер.След задушаването,като остане само на мазнина
слагаме червен пипер.Изсипваме в тавата върху пържолите.Изплакваме тенджерката и изливаме в тавичката.Покриваме с фолио и пъхаме във фурната.ОпитайтеЗаслужава си.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (12-12-2012)
Едно мексиканско чили
--------------------------------------
Телешкото месо се нарязва на кубчета или жулиени, овкусява се с черен пипер и сол.
В тенджерка се запържва леко 1-2 глави лук в зависимост от големината, добавя се и месото, запържва се леко, залива се с червено вино да го покрие и се задушава на бавен огън около час и половина, ако виното изври се добавя вода или вино.
Добавят се след това една консерва червен боб, нарязани 2-3 чушки, 1 консерва царевица, чили, ако няма подправка може да се замени с червен лют пипер, 4-5 нарязани на ситно домата или консерва.
Задушава се още половин час.
Накрая се слага нарязан на ситно магданоз, кориандър или друга зелена подправка на вкус.
фицката (12-12-2012)
Не съм се пробвал с тази рецепта, но съм я хапвал..... и сега ми се увеличава слюноотделянето.......
В голяма тенджера се нареждат бурканчета от бебешки храни пълни с вода.
Върху тях се нареждат един ред мръфки. Телешки
после ред картофи, нарязани на кръгчета, подправки и разни други зеленчуци.
пак ред мръвки
пак ред от треволяка......
Така се редуват, докато се напълни тенджерата до 3/4
Капака го замазваме с тесто и слагаме тенджерата сутринта още у фурната на слаб огън.
По икиндия вадим и....... трябва да имаме много вино и добри приятели![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
фицката (12-12-2012)