Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е че това ли е най-ярки спомен , моите съседки друго ще кажат за мен... в тая възраст имах много проблеми, майка ми и баща ми все се червяха от мен...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
НА мен като ми се случи един път да наваксвам пропуснати вечери, след това имах една седмица мускулна трескаТова визирано по-горе, разбира се, то си е написано изрично. А за булка на Самоковеца аз не съм се кандидатирала, играли сме си като малки и баба му подмяташе на майка ми, че трябва да се сватосат един ден, демек бабата на Косьо ме кандидатира, не аз. Като го видях за пръв път се люлееше на една люлка в техния двор, беше около 10 годишен - това е най-яркия ми спомен от него.
И това си е нещо, може би е по-добре от нищо. Една, ама каква...в една вечер събрани всички предишни. Имам предвид платоническа романтика, някой да не си помисли нещо друго.![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм виждала невинния му поглед на живо като голям. Имали сме контакти само като деца - не такива, от които да се червят родителите ни... ми тука по черноморието робството са го изкарали леко, понеже са нямали лудите и непримирими глави на балкана , това на мен ми стана ясно още в началото като даде пример с тея момчета... после нещо се оплети със старата си либов Компира........ а бе Ели понеже си му била близка да те питам нещо, което все ме е тормозило....на тоя Косьо поглед му на нисш примат дето имаше, това някакъв вид камофлаж ли беше за него или си бе примат ?... питам щото няма нищо общо с погледа на Георги Илиев, а и брат му...
....... чудно е това с комперчета и пръжките от глиган, то сигурно много бира отива с тях и трябва да се нощува в Самоков.А и по време на разцвета му, живеех в София и като цяло нямах контакти със самоковци... Потова време той садеше картофи (даже една наша нива беше заграбил) - вие от какво мислите си е изкарал богатството? Той официално го заяви - от картофопроизводство.
Е, ако трябва да се нощува, ще бъдем гостоприемни докрай - само дано дотогава да съм спечелила колкото за едно барем малко хотелче на Боровец (може и в околностите) , че ако те приютя у нас, ще станем хептен подозрителни
Иначе и ние много леко сме изкарали робството - произвеждали сме оръжието за турската войска и сме били привилегировани, нали затова е Самоков - от самокови (сами коват) - първите автоматизирани машини за коване на желязо в България + обилни залежи на железни руди... В Самоков турци няма никакви и до ден днешен. Кога требе сме много примирени.Всъщност по онези времена, аз на 1/4 съм била в Плевен - прадядо ми още не е бил дошъл в Самоковския край и на още 1/4 в Албания най-вероятно, но останалата половина - по тези земи
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-11-2012 на 01:58
викаш, че съседите ще почнат да шушукат![]()
![]()
![]()
Не съм виждала невинния му поглед на живо като голям. Имали сме контакти само като деца - не такива, от които да се червят родителите ниА и по време на разцвета му, живеех в София и като цяло нямах контакти със самоковци... Е, ако трябва да се нощува, ще бъдем гостоприемни докрай - само дано дотогава да съм спечелила колкото за едно барем малко хотелче на Боровец (може и в околностите) , че ако те приютя у нас, ще станем хептен подозрителни
)
пп
беше ми ясно, що трябваше да ги разправяш ония предните за тоя дебил.
Аре банда,Лека Ви нощ! Гледам бистрите темата "Искрено и лично"но съм безсилна за коментари
два домуса,тока ми взеха тудей
~@~, лека нощ и на теб! "Два домуса,тока ми взеха тудей" - Може ли пояснение? Това на кой език е? Да не си объркала някоi букви? Да не ни вземат и на нас домусите (бонусите), че верно малко попрекалихме тудей? Може да не ни дават, но чак да ни взимат?
anonimen komardjia, може да е изглеждал като дебил, ама знаеш ли какъв хотел за чудо и приказ съгради на Боровец (вече собственост на банкерката, винарка и собственичка на веригата Феста хотели Петя Славова), ние бая има да си цъкаме форекс, докато съберем пари за такъв, ако не ги загубим преди това.
Точно това имах предвид - хитри в леката си недостъпност - осъзнали сте, че мухите се ловят с мед, а не с груба атака и че забраненият (недостъпният) плод изглежда най-привлекателен (стара библейска истина от времето на Адам и Ева, която не всеки има достатъчно акъл да осъзнае).
Лека нощ на всички тук и от мен!
Последна редакция от Eli2356 : 18-11-2012 на 01:11