Защо жесток, лош ли е бил с тебДобро (късно вече) ютрю, РЕДЕ! Как така закъсня днес, всеки денси първа цигулка, а сега - последнаЗнаеш ти кога да се появяваш: за работа - сутрин, за забавления - вечер. Ами днес явно вместо еврото почнахме да мерим други неща, него го премерихме още преди обяд и не остана нищо за мерене, докато не се размърда в понеделник. Прасито нали щеше да ходи до Португалия да изпробва новата кола, да не вземе да отслабне от толкоз много раздвижване ???
.
И аз това казвам, ба - акцентът и жените. Такъв акцент ние си нямаме - кой каквото няма по това копнее, нали знаеш. Ама и мъжете не падат по-долу по чар...Хайде да не изпадам в спомени, че още ми става мъчно за един чаровен, но жесток добричлийски субект ...
999999999999999999999999999999999999
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пенчев, ако ме познаваше лично, щеше да разбереш, че съм един от най-честните и религиозни хора, които познаваш. Не знам дали си ме разбрал правилно... имам предвид,че България от 23 години е предимно мафиотска държава. Каква е държавността - грабителско-мафиотска (с изключение на последните години донякъде, защото почти не остана какво да се разграбва), какви са богатите хора - предимно грабители на бивше държавно имущество и на обикновените хора, които са в пълно неведение за случващото се или ако знаят нещо само гледат като овци и мигат на парцали. Точно това ме дразни у хората - страхливостта, тъпотията, примиренчеството. Качества, които липсват при престъпниците, за съжаление заедно с това им липсва и морал, но цялата държавност е неморална. За да успееш/забогатееш обстоятелствата принуждаваха да си неморален, за мое огромно съжаление, особено в първите години на "демокрацията". Мисълта ми беше, че самоковците се явяват в челните редици и във възрожденски, и в мафиотски времена.
Преклонение - не, напротив, но не сме виновни, че се пръкват първенци при нас - и възрожденски и мафиотски - каквато държавата, такива и първенците.Eли, , за кой оправен път ми говориш, ако минаваш през Бистрица, след нея има един ремонтиран участък с дупка неотремонтирана по средата от няколко километра- предполагам си я забелязала ако минаваше оттам.
После като хванеш селата има едни дупки, дето може си останеш в тях.
А не дай си боже пък зимно време и сняг, ако наистина си шофьор те тия глупости за половиния час нямаше да ги пишеш въобще.
А снегорините и на двата пътя минават само до Бистрица и Панчарева-маршрутите на градския транспорт.
А комплекса на СО е ясен.
За баровците - има една основна разлика, те си купуват строят и т.н. какво му е кеф, а не се прибира в родното място поради липса на избор.
Лошо няма той почти целия София-окръг работи в София, ама твоето е отдалеч мяза на гроздето е кисело.
Събират се по 4-5 човека да се делят бензина и си пътуват дотук
А Самоков и Дупница са известни с преклонението си към мутробарока-ама не виждам това нещо хубаво да е докарало на хората в тия градове...
Ами не се забивай по планински пътища - минавай през Панчарево. Информацията за поддръжката и границите на Столична община явно са ти отпреди 10 години - за дупки и заснеженост може да се сърдиш единствено и само на любимата ти столична община и на държавата (това са републиканкси пътища) - те ги поддържат тези пътища - не само до Панчарево, ами чак до Стената (на 20 км от Самоков), много след Пасарел, рейсовете ходят до Пасарел, а не само до Панчарево. Ако все пак решиш да минаваш през Бистрица и следващите села - да те успокоя - преди половин месец минах оттам и не забелязах да има дупки, прясно ремонтиран е от миналата година. А за снеговете - лично съм карала след столичните снегорини - вървят до Стената - чак дотам се простира столична община - сърди се на своите, ако имаш проблеми![]()
Последна редакция от Eli2356 : 17-11-2012 на 22:34
Eli2356, Последния ти пост ме хвърля в доста голямо объркване,коя си в същност - кандидат булката на Самоковеца и фенката на бандитите или това визирано по-горе?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
... ми тука по черноморието робството са го изкарали леко, понеже са нямали лудите и непримирими глави на балкана , това на мен ми стана ясно още в началото като даде пример с тея момчета... после нещо се оплети със старата си либов Компира........ а бе Ели понеже си му била близка да те питам нещо, което все ме е тормозило....на тоя Косьо поглед му на нисш примат дето имаше, това някакъв вид камофлаж ли беше за него или си бе примат ?... питам щото няма нищо общо с погледа на Георги Илиев, а и брат му...
....... чудно е това с комперчета и пръжките от глиган, то сигурно много бира отива с тях и трябва да се нощува в Самоков.
Тоя верно имаше вид същество изпуснало няколко етапа от еволюцията![]()
Жестокостта му се изразяваше в умишлено проявявано безразличие - най-жестокото мъчение за една очарована жена. Може и да е бил прав - с жена шеф, и то самоковка - най-добре дистанцирано. За да влоши нещата още повече, реши да свали маската на безразличието точно един ден преди да си тръгнат за Добрич. Лоша шефка сигурно съм му се сторила
Като цяло наистина са си чаровни тези хитреци от североизточния край ... и други познавам - все са такива едни много чаровни.
Последна редакция от Eli2356 : 17-11-2012 на 22:01
Поне сте имали една вечер на разположениеЖестокостта му се изразяваше в умишлено проявявано безразличие - най-жестокото мъчение за една очарована жена. Може и да е бил прав - с жена шеф, и то самоковка - най-добре дистанцирано. За да влоши нещата още повече, реши да свали маската на безразличието точно един ден преди да си тръгнат за Добрич. Лоша шефка сигурно съм му се сторила
Като цяло наистина са си чаровни тези хитреци от североизточния край ... и други познавам - все са такива едни много чаровни, да им се не види.
777777777777777777777777777777777
Това визирано по-горе, разбира се, то си е написано изрично. А за булка на Самоковеца аз не съм се кандидатирала, играли сме си като малки и баба му подмяташе на майка ми, че трябва да се сватосат един ден, демек бабата на Косьо ме кандидатира, не аз. Като го видях за пръв път се люлееше на една люлка в техния двор, беше около 10 годишен - това е най-яркия ми спомен от него.
И това си е нещо, може би е по-добре от нищо. Една, ама каква...в една вечер събрани всички предишни. Имам предвид платоническа романтика, някой да не си помисли нещо друго.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-11-2012 на 01:35
тука стана шляпаница между лична драма , искрено и лично и агро форум