Новак, като те гледам как ревностно защитаваш София от невидим и незнаен противник, първо ми изниква въпросът да не би случайно да си от 10-те процента истински софиянци-кореняци, които също съвсем слъчайно са имали съдбата градът им да бъде избран за столица на България преди век и половина. Преди това София е била едно градче, не по-различно от Самоков, разликата е в по-удобното географско положение. Големият му конкурент е бил Пловдив и има защо. Второ - безсмислено е да водиш спорове с мен - нито гроздето твърдя, че е кисело - тъкмо обратното написах, нито ще си спомняме с тъга за мутрите - по-добре, че ги няма, защото нито един лев не са хвърлили както твърдиш в обществен интерес, макар че изникват нови, а и не можем да се мерим със Софийските мутри, събрани от кол и въже, че и от чужбина - много, но некачествени. Сега доволна ли си?
Какви са тези зорлем разделения бе, скъпа, не ставай смешна - няма смисъл да ни делиш, ако случайно имаш нещо коренно в произхода ти от София - хем сме рода, хем съседиА София в световен план погледната си е едно голямо село, един квартал на Лондон или Москва да речем.
За карането на ски на Боровец, да ти кажа, че вече от няколко сезона е модерно нощното каране - хем роматично, хем евтино, хем за разпускане след работния ден, защото като нищо може да отскочиш до Боровец за 1 час, за разлика от Банско, което е доста по-далече от София. Ако не искаш - прав ти път към Банско - никой не викаме насила, имаме си стара слава, разчитаме на нея и си имаме достатъчно туристи. Вярно,че курортът не е това, което трябва да е, но аз не бих могла да се намеся по темата засега.
Не знам за какви комплекси говориш, но най-характерната черта на комплексарите е заяждането, а ти днес се скъса от заяждане поради неясна причина.