• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Как да спечелим $10 със $100 за един ден с форекс търговия?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Как да спечелим $10 със $100 за един ден с форекс търговия?

+ Отговор в тема
    Страница 10 от 12 ПървиПърви Предишно ... 8 9 10 11 12 Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 91 до 100 от общо 114
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 24-10-2023 06:28 #91 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      me4a_kryv
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      me4a_kryv не е на линия
      Прохождащ
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      me4a_kryv е по пътя на славата Аватара на me4a_kryv
      Начислени плащания
      0.30 USD
      Благодарности
      0
      Благодарили са му 19 Пъти в
      4 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Само по новините стават чудеса на умрял пазар бързо ще си потънал като на Путин гемиите.
      Роботите са малко съмнителни по това време също както и отложение поръчки така, че на бързо можеш да нацъкваш с пръст на копчето.
      Хазарт си е но да не забравяме, че тука са се събрали само комарджии така че едва ли е проблем.
      Иначе за по-сигурна стратегия макс +0.30% на ден и не по-малко от 1к за да цъкаш с 0,01 лот, но в сигурното няма много пари ...колкото по-голям риска толкова по- голяма печалбата

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 24-10-2023 12:54 #92 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 875 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от GeorgiRR Виж мнението
      Значи вчера ковнах ей тази картинка в една от темите на форума. Такива нива са като магнит за пазара. Спокойно чивяк може да си натовари каруцата и стой та гледай.

Днес пазаря отвори и първата му грижа бе да пробва нивото.

Може да са само некакви си 20тина пипса, на пазара си ги взе. Гарантирани!! Следват два варианта, или да направи откат, или да продължи да търси нава дъно. Все тая, вече съм излязъл от пазара, и като сефте за седмицата съм доволен. Не 10, ами и 110 можеш искара!
      Търсете доказани схеми.
      Понеже търгувам нещо подобно, на първия тест твърдо не се влиза. Чакам миниум 3 потвърждения - рисувам ниво на съпротива/зона на интерес както иначе го наричат някои, защото реално само линия почти никога не може да отрази нивата и реалната ситуация адекватно. След това се гледа да има поне 2 опита/двойно дъно на това ниво и/или барова формация - morning star/чук/сянка/силен бар.

И тук идва важното, на тази графика броя тренда е надолу! Последните дъна и върхове са по-ниски и също потенциално позицията, която искаме да вземем би била с много по-малки мащаби дори от цялата корекция надолу т.е. търсим да влезем с последния момент, а не непременно само с големия тренд. Ако търсим 100 пипса няма смисъл да гледаме големия трейнд, който може да е 1500 пипса от крайно ляво до крайно дясно на графиката или на по-голям фрейм. Следващото потвърждение и анализ на същия принцип е тренд нагоре на по-високия фрейм/фреймове.
      р:р така на око като гледам би било между 1:1 и 1:2 според зависи как ще се формира сигнала. Идеята е да се търгува около важните нива и максимално близо до тях за да е по-прибран стопа. Цената трбява да докаже от коя страна на линията е за да търгуваме в съответната посока.
      Към тези фактори се добавя и МА линия (моята е ЕМА89) от която и над която да се влезе е друг потвърждаващ фактор.
      Общо взето много чакане, следене и филтрация за да се влезе на приятно място с нормално голям стоп и да имаш място за хубаво р:р до следващото важно ниво.
      пс сега отоврих графиката да погледна и честно казано аз бих сложил въпросната линия по-ниско, което значи че последното дъно е точно там и не е пробив надолу. Това е с този стил на търговия, че няма как да има пълна обективност, а кой на каквото се научил и оттренирал...

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

4. Следните 4 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

Lucky13 (24-10-2023), Нерегистриран (3)

5. 25-10-2023 11:08 #93 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      А не трябва Успехът е в малките крачки. 1000% профит за ден не са дългосрочна печалба! И не учат на дисциплина.
      Ако правилно смятам на ум 1000 процента профит е равносилно на десетократно увеличаване на акаунта. Това нито съм го виждал при други, нито ми се вижда как би било възможно да се случи. Всъщност на малък акаунт ако човек почне с 10 долара и стигне до 100 долара това си е точно хиляда процента печалба. Не съм го правил никога, но се е случвало да опитвам нещо подобно и за съжаление малко не ми достигна в крайната фаза на процеса.

Цитирай Първоначално написано от Fafa Виж мнението
      Точно така. Когато искаме да спечели много пари с малка сума неминуемо това води до марджин кол Дори и да слагаме стопове само след няколко пипса.
      Не знам дали има хора, които с малка сума в акаунта си се надяват да направят голяма печалба, защото това според мене е равносилно на тото. Просто няма как да се случи и го казвам като активен участник в операцията "търгуване с дребни суми, но редовно". Почти винаги първата ми цел при това упражнение е да се задържа на пазара колкото се може по-дълго време и ако това го постигна след това почвам да си мечтая за увеличаване на акаунта. Когато обаче човек търгува с малки суми и влиза с голям обем в сделка, то слагането на стопове е съвсем ненужно, защото обикновено марджин кола върши тази дейност. Непрепоръчвам този стил и аз лично все по-често търся начини да търгувам по-разумно....доколкото това е възможно с 40-50 долара в сметката.

Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Единствения начин за "бързо" пвчелене в трейдинга е с външен капитал. В момента има компании предлагащи услугата.
      Този начин вече не е много за препоръчване и го казвам като човек, който специално е правил подробни проучвания в тази област, защото ми се виждаше наистина чудесен начин за хора като мене с малко пари да се видят с повече капитал на финансовия пазар. Само че в началото на септември в Сащ регулаторите затвориха една от най-големите подобни компании и това удари целия отрасъл ако мога така да се изразя. Съвсем логично останалите фирми станаха много по-внимателни и доста се презастраховаха с допълни мерки и условия. Доколкото чета по специализираните форуми рестрикциите са такива, че е много трудно да се печели с такъв привлечен капитал. Темата е дълга, но мога да кажа, че аз лично зачеркнах подобен начин за набиране на средства за форекс.

Цитирай Първоначално написано от Elsup Виж мнението
      Всъщност е възможно да се реализира такава печалба но по-скоро на късмет от колкото със стратегия. Аз съм правила веднъж с 3 долара печалба от 300 долара за ден. А пък веднъж попаднах в много добро движение и с 50 долара реализирах печалба от 500 долара. Имала съм и други такива удари но всички са били на абсолютен късмет а не защото стратегията ми е печеливша.
      Точно така е и за да се направи печалба 500 долара с начален капитал 50 долара си е въпрос предимно на съвпадение на много обстоятелства и разбира се на огромно количество късмет. За съжаление при мене такова нещо няма иначе често съм опитвал, но без особен резултат.

Одобрена

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

6. Следните 4 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (4)

7. 25-10-2023 13:42 #94 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Този начин вече не е много за препоръчване и го казвам като човек, който специално е правил подробни проучвания в тази област, защото ми се виждаше наистина чудесен начин за хора като мене с малко пари да се видят с повече капитал на финансовия пазар. Само че в началото на септември в Сащ регулаторите затвориха една от най-големите подобни компании и това удари целия отрасъл ако мога така да се изразя. Съвсем логично останалите фирми станаха много по-внимателни и доста се презастраховаха с допълни мерки и условия. Доколкото чета по специализираните форуми рестрикциите са такива, че е много трудно да се печели с такъв привлечен капитал. Темата е дълга, но мога да кажа, че аз лично зачеркнах подобен начин за набиране на средства за форекс.
      Аз си търгувам собствени пари, но честно казано не бях се интересувал много последните години от захранени акаунти. Седа последно не знам защо проверих нещата и направо се чудя, защо до момента не съм се възползвал...
      Условията за мен са крайно реалистични и почти нищо не се изисква като вложение. Дори процеса по кандидатстване не е в противоречие с нормалната търговия....

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

8. Следните 5 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

minkov (25-10-2023), Нерегистриран (3), ontar (26-10-2023)

9. 25-10-2023 18:41 #95 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Elsup
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Elsup не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Аватара на Elsup
      Начислени плащания
      246.23 USD
      Благодарности
      3 966
      Благодарили са му 5 946 Пъти в
      1 835 Поста
      Реално да попаднеш в точния ден в точния час и да отвориш в точния момент си е супер рядкост да се случи във форекса. При такива обстоятелствата се правят големите печалби с малки сум. Също много важно е че трябва да си през целия ден на платформата и да продължаваш да отваряш сделки с малкото натрупан печеливш капитал. Под такъв натиск и напрежение е много трудно да останеш на пазара без да допуснеш грешка. Да не е невъзможно но както казах си е чист късмет. Другото е че трябва да търгуваш от сутринта до вечерта което психически е изключително уморително и колкото и да си добър в това шанса да сбъркаш е огромен. Не мисля че този вариант на печалби ни води до успех и големи печалби а по скоро до загуба на средства и лоши рисковани решения. Аз например с моята стратегия ако я спазвам стриктно с 200 долара мога спокойно да печеля по 30 долара на ден без риск и стрес, но? Проблема е че аз не искам 30 а искам много повече и това е психическата нагласа която ни цака много честно. Не мисля че да се съсредоточим върху такива нереални печалби е правилно. По-скоро трябва да търсим реалистични печалби и да се съсредоточим върху тях. Ако се замислим много хора взимат за цял работен ден 30 долара надница а ние при добра стратегия и търпение можем да ги печелим за няколко часа и то като допълнителен доход. Има много неща върху които е хубаво да се мисли пред да се влезе на пазара и да почнем да отваряме сделки.

Одобрена

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

10. Следните 3 потребители изказват благодарности на Elsup за полезния пост:

Fafa (25-10-2023), minkov (25-10-2023), ontar (26-10-2023)

11. 25-10-2023 19:09 #96 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 631 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      То Понякога може да се случи и не за часове, а само за минути. Въпроса е обаче до колко му се рискува на човек, но подвеждащото в случая е че си казваш такава сума малка мога да си позволя да я загубя и се рискува само че има едно, но. В случай че се вкарват малки суми за да се поема голям риск и да не те боли от това Но при положение че всички сделки са губищи в случая то тогава Ако се обърнеш назад и видиш колко пъти си вкарвал то сумата може да си е една прилична за по-голям акаунт с който може да търгуваш по-спокойно и без да се рискува до такава степен. Това по-често е правило за състезанията които се организират от брокерите или при демо акаунтите защото тогава каквото и да се случи не губиш собствени средства. Ако пък ти проработи късмета и имаш шанс то тогава може да спечелиш и някой лев отгоре. Но погледнато от друга страна може човек да си каже Ако ги бях правил с реална сметка колко много пари щях да взема. Е да ама не ,защото тука вече се намесва и психологията на човека и как реагира когато и търгува със собствени средства и демо такива. Но пък не е лошо и да се пробва. Като си има предвид че не би трябвало да не става като метод на търговия Защото това са съвсем различни понятия. А иначе всеки да си търгува Кой както прецени то затова и търговията си е абсолютно самотно занимание и всеки вижда различно нещата по графиката въпреки че гледаме едно и също.

Одобрена

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

12. Следните 3 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

Elsup (25-10-2023), minkov (25-10-2023), ontar (26-10-2023)

13. 25-10-2023 19:47 #97 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 891
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Хора, то този въпрос е много лесен - как - слагаш 100 долара, влзаш с 0.1 лот и след 10 пипа си с десет долара напред. Не може да си такъв карък, че да не мръдне поне с 10 пипа в твоята посока.
      Трудният въпрос е как да спечелим 10К долара на ден с акаунт от 100К. Това е въпрос за поне 10К долара, ако не и за повече.
      Щото при 100 долара е лесно да се влезе с целия акаунт. Колко са 100 долара - 1-2 надника, голяма работа ако ги загубиш. Ама със 100К някак си не е нормално да влезеш с целия акаунт. Предполагам, че на 99% от трейдърите няма да им стиска. Затова точно това е въпроса на който трябва да се търси отговора, ане да си играем на дребно за някакви си 10 долара.
      Иначе много ме кефят обясненията на повечето пишещи тук, че рано или късно ще сгрешиш, като под грешка се има предвид губеща сделка.
      Докато губещата сделка се приема от трейдъра за грешка, то този трейдър трябва да минава за пълен новобранец и даже не съм сигурен, че трябва да се нарича трейдър.
      Грешка е, ако търгуваш безпринципно и с неразумни обеми, но губещите сделки при правилна търговия са част от играта и при правилен трейд би трябвало да се приемат съвсем нормално и по никакъв начин не трябва да се приемат за грешка.
      Въобще новобранеца приема загубата едва ли не като лична обида и търси вина къде ли не за тази си загуба, а всъщност вината за всяка отделна загуба винаги е на пазара, а трейдър отговаря само за ограничаване на нейния размер.

Одобрена

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

14. Следните 4 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Elsup (25-10-2023), 100 (25-10-2023), ontar (26-10-2023), Нерегистриран (1)

15. 25-10-2023 20:33 #98 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Темата изглежда се предефинира в насока "как се вадят значими пари със незначим акаунт".... Краткия отговор на този въпрос е - много трудно... Дългия е.....има някои неща, които евентуално може да се пробват....и евентуално да доведат до някакви резултати.
      Цитирай Първоначално написано от Elsup Виж мнението
      Реално да попаднеш в точния ден в точния час и да отвориш в точния момент си е супер рядкост да се случи във форекса. При такива обстоятелствата се правят големите печалби с малки сум. Също много важно е че трябва да си през целия ден на платформата и да продължаваш да отваряш сделки с малкото натрупан печеливш капитал.
      Точния ден и час и късмет всъщност нямат значение, защото няма р:р на този свят, който с една сделка да умножи 100$ акаунт до интересно ниво. А като започнат да се трупат сделките просто вече не е само късмет, не е да си в точното време на точното място принцип, а да имаш умения на база които да приложиш сериозен риск. И ако имаш късмет и нацелиш приличен период са възможни печалби с цял порядък по-високи от тези при типична успешна търговия.
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Хора, то този въпрос е много лесен - как - слагаш 100 долара, влзаш с 0.1 лот и след 10 пипа си с десет долара напред. Не може да си такъв карък, че да не мръдне поне с 10 пипа в твоята посока.
      Трудният въпрос е как да спечелим 10К долара на ден с акаунт от 100К. Това е въпрос за поне 10К долара, ако не и за повече.
      То ще мръдне, но проблема е колко пъти поред ще хванееш тези 10 пипса преди да стане беля заради очевидно обърнататото р:р? Ако не е такова, то 10 пипса са си 10%, а 10% са мноого трудна цел. Начина да се умножи акаунт е да се вземат поне 2-3 позиции с голямо р:р и късмета да е нас. Другия сценарии би бил да се търгува стандартна система с нормално р:р под 1:2, но с голям риск. Ако това обаче е възможно, то се предполага, че трейдъра така или иначе е доста добър....тогава какъв би бил смисъла да се мъчи със 100$ като пътя до 100к субсидия е в пъти по-лесен?
      Малкия акаунт има голямото предимство, че може да бъде подновяван доста пъти, която звучи крайно обещаващо....на първо четене. Проблема, е че умножението до 10к (което е първото смислено ниво за "истински" акаунт) продължава да изисква сериозни умения. Могат да бъдат загубени много пъти по 100$, както и много полуразвити до някакво ниво акаунти. Риска става прогресивно по-голям и за да се случат такива чудеса по принцип говорим за поне 20-30% риск на сделка и в повечето случаи по-голямо от 1:1 р:р, защото иначе сделките биха били прекалено много и принципа на казиното/шанса/еджа биха значили почти сигурна загуба преди достигането на целта.
      Хората за които съм чувал и съм виждал да правят интересни неща по темата са вече много напред в занаята, иронията е че тези които го могат реално нямат нужда да го правят...

Одобрена

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

16. Следните 4 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

minkov (25-10-2023), Нерегистриран (2), ontar (26-10-2023)

17. 25-10-2023 20:47 #99 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 891
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Тази работа със забогатяването с инвестиция от 100 дилара много ми прилича на историята с Рокфелер и ябълката. Историята е поучителна и точно така може да се забогатее с инвестиция от 100 долара.

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

18. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    19. 25-10-2023 21:14 #100 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Тази работа със забогатяването с инвестиция от 100 дилара много ми прилича на историята с Рокфелер и ябълката. Историята е поучителна и точно така може да се забогатее с инвестиция от 100 долара.
      Дали си обръщал внимание, че се появиха хора, които уж документират пътя от 100$ до.....много. В един канал alex** или нещо от сорта човека стигна до 300к. Вярно риска от 100$ до 1000% беше 100%, после падна на 50% до къмто 3к-10к и после 30% до 300к. 300к ги загуби за седмица заради психологически проблеми и т.н. Стандартния случай.
      По принцип преди време щях да кажа, че тези неща са фантастика, но сега мисля по леко, подчертавам леко, различен начин... Защо ще попитате? Системата ми е около 65% успеваемост, тази година до момента ми беше сравнително лоша, обаче точно сега записах 18 поредни лимита!! Все още няма стоп така че рекорда не знам дали няма да се подобри. Та мисълта ми е.....ако запонеш със 100$ и имаш късмета да нацелиш правилния период...
      Тези 18 лимита са ми с 2%, обаче с 30% риск това са акаунта х100. А експериментаторите очевидно рискуват повече от 30% поне в началото.

Въпреки това обаче главния въпрос си остава друг, ако крайната цел е 6 цифрен акаунт (това и тябва да бъде), то нещо което едва ли може да бъде повторено дали има смисъл? Така или иначе това нещо се характеризира с това, че е малко вероятно да бдъе повторено и в същото време пак изисква много сериозни умения и опит. В такъв случай не е ли по-добра идея да се търгува с чужди пари при положение, че 100к и нагоре ще се търгуват така или иначе с 1-2% риск и ако парите са чужди взимаме 80% от печалбата? 1-2-3 години по-късно кой път има повече логика и смисъл? Дори да се постави за цел акаунта да си е лично наш, 10% месечно с 1% риск не са крайно висока цел и това са 8к чиста печалба, за сравнително кратък период може да се заформи личен акаунт.
      Общо взето трябва да се гледа в перспектива, бързо изкараните пари се харчат, а въпроса е как се генерира постоянен доход.....със 100$ предизвикателства едва ли е най-разумната и надеждна идея...

Одобрена

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

20. Следните 5 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

minkov (25-10-2023), Нерегистриран (2), Elsup (25-10-2023), ontar (26-10-2023)

+ Отговор в тема
    Страница 10 от 12 ПървиПърви Предишно ... 8 9 10 11 12 Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти